Wpis z mikrobloga

Uwaga, organizuję moje coroczne #rozdajo.

Powiedz mi o swoim (materialnym) marzeniu - napisz w komentarzu, co chciał(a)byś mieć, a jakoś nigdy nie było okazji. Najlepiej z linkiem do sklepu z konkretną rzeczą/modelem.

Na wasze marzenia czekam do jutra (niedziela, 24 maja) do godziny 20:00. Zwycięzcę wybierze koło fortuny. Zielonki udziału brać nie mogą.
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanMaglev: hm, chce mieć przepiękną maszynę do szycia łucznik, taką starą na pedały oraz model mini tej samej, wykonanej w całości z metalu na metalowe koło zapasowe oraz marzy mi się nowiutka maszyną typu overlock.
Chce też uszyć sobie jedwabne koszule i podkoszulki, uszyć staniki na miarę, robić generalnie fajne rzeczy.
  • Odpowiedz
@PanMaglev: Zawszę marzyłem o polarojdzie, już za dzieciaka jak oglądało się amerykańskie filmy i sobie cykali nimi foty. W latach 90 było to w ciul drogie, potem weszły jakieś pierwsze cyfrówki i trochę o tym zapomniałem, ale nadal z tyłu głowy siedzi, że chciałbym go mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.amazon.pl/Polaroid-Go-Generation-2-bialy/dp/B0CG7P9KTH/
Dwie-braterskie-postacie - @PanMaglev: Zawszę marzyłem o polarojdzie, już za dzieciak...

źródło: Screenshot-20260524-100117

Pobierz
  • Odpowiedz
@PanMaglev:
Moim marzeniem jest szczoteczka elektryczna Philips Sonicare 5500 z etui podróżnym bym mógł ją zabrać ze sobą w przypadku wyjazdu. Moja obecna szczoteczka niestety powoli dokonuje żywota i nie ukrywam, że od pewnego czasu rozglądam się nad jej następczynią. Wiele recenzji poleca podlinkowany wyżej model Philipsa więc nie ukrywam, że chciałbym go spróbować. O zdrowie należy dbać a zdrowe ząbki to ładny uśmiech (ʘʘ)
  • Odpowiedz