Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 11.1% (9)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 42.0% (34)
- Czekać, ceny w końcu spadną 18.5% (15)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 3.7% (3)
- Najlepiej stać się konsolowcem 24.7% (20)

pevka +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Figowiec od Jovoya, L’Arbre de la Connaissance. W otwarciu są cytrusy, którym towarzyszy zielony akord. Wybrzmiewają one nieco cierpko i mam wrażenie, że gryzą się z resztą kompozycji. Dalej pojawia się figa, która objawia się głównie zielono i drzewnie. Z czasem trochę się wysładza i dołącza do niej nawet subtelny kokosowy akcent, ale stanowi to raczej tło zapachu. W bazie jest za to nieco sandałowca i paczuli, a drydown nabiera trochę kremowości.
Całościowo, są to przede wszystkim drzewno zielone perfumy i zdecydowanie świeże. Osobiście uwielbiam figę, szczególnie zapodaną w sposób jaki robi to Philosykos. Choć tutaj kierunek jest podobny, jestem dużo mniej zadowolony. Kompozycja jest zdecydowanie mocniej polaryzująca, z intensywnym zielonym akordem, który nawet lekko mnie drażni swoją surowością. Choć zapach rozwija się i nieco zmienia w czasie, to na żadnym etapie nie był w pełni satysfakcjonujący.
Parametry takie sobie, choć jak na świeżaka nie jest źle. Uniseksowe perfumy na wiosnę i lato, ale jest przynajmniej kilka kompozycji opartych na fidze, które postawiłbym wyżej. W L’Arbre de la Connaissance brakuje mi subtelności i gładkości, przez co nosiło mi się go mniej komfortowo. Jeśli ktoś chce doświadczyć surowej, intensywnie zielonej i niedojrzałej figi to można przetestować. Dla tych, którzy wolą jej kremowe i słodkie wydanie, raczej nie będzie to najlepsza opcja. Ocena końcowa 4.5/10
Zapach 5/10
Projekcja 5/10
Żywotność 4/10
Jakość/Cena 3.5/10
pozostałe recki
źródło: pl-p_c_13459
PobierzTaka wersja 15 ml, zapłaciłem za to chyba 50 zł.
Zapach był fajny, taka czarna mięsista figa jakby mi ktoś do nosa ją włożył + cytrusy końcówka po 4-6 godzinach paczuli.
Wypróbowałem go ostatnio u znajomego który kupił po tym jak chwaliłem ten zapach. Typowy