Wpis z mikrobloga

#latwogang Ale tak bez jaj - na c--j takie dziady kamerują tego łatwoganga? Przecież to nie ma sensu jak kamerowanie fajerwerków na sylwestra albo koncertu komórką - i tak się potem tego nie ogląda.
adam-pajac - #latwogang Ale tak bez jaj - na c--j takie dziady kamerują tego łatwogan...

źródło: dziad

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 325
@adam-pajac: Ja już nawet nie kameruję jak jestem na wycieczce, wolę podziwiać widoki swoimi oczami a nie oczami kamery, i tak nigdy do tych nagrań potem nie wracam.
  • Odpowiedz
wolę podziwiać widoki swoimi oczami a nie oczami kamery

@Nehro: Parę zdjęć fajnie zrobić, mi się podoba czasem obejrzeć takie 20 letnie. Człowiek już całkiem nie pamięta, a to odpala wspomnienia.
  • Odpowiedz
@adam-pajac: Może, żeby żonie, rodzinie pokazać, że widział. No tak trochę teraz działa, świat, że zamiast opowiedzieć co się widziało to nagrywa się urywek, robi zdjęcie. No chyba, że jakoś długo nagrywał to co innego XD to nie wiem
  • Odpowiedz
@adam-pajac: może chce wysłać komuś z komentarzem np "patrz kogo spotkałem"
ja 95% foto/video robię w komunikatorach, nie mam tego w galerii i zostaje w komunikatorze, nie wracam do tego i tak
  • Odpowiedz
@adam-pajac: Ponieważ wg nich jest kimś „znanym”. Kiedyś się mówiło: „Z telewizji”, dzisiaj telewizja to YouTube. Oni nie tylko chcą go zobaczyć, chcą go też uwiecznić i pokazać innym. Chcą z nim też pogadać, podotykać, doświadczyć go jak najbliżej, wcisnąć mu swoje dziecko do zdjęcia, gdyby mogli, to spora część niezależnie od płci i orientacji zaciągnęłaby go do łóżka. Ja tego nie rozumiem, ale rozumiem ewolucję znaczenia słowa „Idol”, oni
  • Odpowiedz