Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz
oficjalniemartwa +13
Znalazłam 70zł na ulicy, ale jakoś mi szkoda człowieka, który je zgubił i smutno mi.

Napiszcie dlaczego chcecie go odwołać po dwóch latach, czym tak bardzo zalazł za skórę?
#krakow #polityka
Poza tym jest też kwestia tego, że suweren może mieć realny wpływ na polityczną hołotę, że polityk nie zawsze musi czuć się bezkarny. Niezależnie od sympatii politycznej, referendum powinno osiągnąć sukces, żeby politycy czuli nad sobą trochę bata :)
źródło: misztalski
PobierzKomentarz usunięty przez autora
poczytałem tag i z tego co widzę:
- partyjniactwo - uzasadnione, rozumiem
- SCT - nie mam zdania. Pewnie połowa Krakowa jest za SCT
- zadłużenie miasta - przy jednoczesnym zarzucie o braku
@robert_blaszczykowski: Chodzi o tempo zadłużania miasta. Machlojski przez cały swój pobyt tu nie zadłużył tak miasta, jak Niszczalski w dwa lata.
@robert_blaszczykowski: Zadłużenie miasta to wina mieszalskiego? I to, że za jego kadencji akurat wypadło zapłacenie 1.1 mld zł za inwestycję na którą została podpisana umowa 3 lata wcześniej
w skrócie podmiejskie krakusy to idioci
@Kroledyp: nie wiem. Spodziewam się, że w tych zarzutach jest dużo populizmu i politycznej walki.
Samo to, że poprzedni prezydent był 20 lat a ten niecałe 2 lata, daje do myślenia. Jedyny słuszny zarzut jaki widzę (z perspektywy osoby spoza Krakowa) to kolesiostwo.
Nie wstyd ci oglądać i polecać taki kanał? Już po samych miniaturkach widać co to za kanał, taki kanał zero na sterydach.
Ja tu się produkuje, próbuje się czegoś dowiedzieć a dostaje odpowiedzi od politycznego trolla i populistyczną papkę. Ale
@robert_blaszczykowski: To porozmawiaj sobie z Kroledyp. Gościem, który nie jest z Krakowa (ale o dziwo jego najbardziej boli, że Platfusa odrywają od koryta), skoro ja jestem dla Ciebie politycznym trollem.
@rolnik_wykopowy: no poleciłeś pośrednio i bezpośrednio, podsyłając ten film. Na szczęście jestem trochę rozumny i chociaż minimalnie weryfikuje autorów. Jego kanał to typowy troll polityczny jakich pełno.
Odpowiedziałem mu tak samo jak tobie ale to ty podsyłasz skrajnie upolitcznionego trolla i argumenty o wyższych cenach biletów i czasie realizacji metra - trochę szkoda to komentować bo to trochę