Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow Dzisiaj poszedłem na siłownię tak byla jedna dziewczyna pamiętałem ze tydzień temu tez ją widziałem kilka razy sie na nia spojrzałem ona to zauważyła i kilka razy mi spojrzala w oczy z taka nie wiem jak to nazwać sztywnoscia dystansem czy zmęczeniem ale nie wiem może nie umiem interpretować mimiki a potem jak byłem w szatni byla pusta pełno wolnych miejsc ja usiadłem na parapecie przy ścianie za krzesłami a ona usiadła obok jak zmieniałem buty nagle sie obróciłem przez przypadek patrze a ona mi sie znowu tak patrzy w oczy z takim wymownym spojrzeniem i wyrazy twarzy az sie troche przestraszyłem sle slowa nie zamieniliśmy jeszcze nigdy żadna dziewczyna mnie tak nie przestraszyła nie zaniepokoiła i nie oniesmielila kontaktem wzrokowym
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cordinon: zapodajesz jakąś historię, że ci laska dziwnie patrzy w oczy, ale słowa nie zamieniliście i oczekujesz poważnych odpowiedzi na wykopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS

Dziewczyna patrzy ci w oczy = oski
  • Odpowiedz
@Cordinon: Ale czego ty tak właściwie oczekujesz po takiej historii? No spotkałeś dziewczynę, której się podobasz. I co? Jeśli tobie też się spodobała to było zagadać. Czego oczekujesz?
  • Odpowiedz