Aktywne Wpisy

dahlem +426
#konowalposting #lekarz100k
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego
bez kitu, byłem z psem u weta - zapalenie spojówek, myślę easy - jakieś kropelki i elo.
natomiast pani weterynarz:
- sprawdziła czy nie ma ciała obcego w oku
- sprawdziła czy nie ma rys na rogówce
- zajrzała do ucha czy tam nie ma stanu zapalnego

Drogomir +114
Z racji tego, że ostatnio widzę sporo wpisów z tagiem #divyzwykopem pragnę wszystkim przypomnieć, że diva to wybitna artystka, najczęściej śpiewaczka operowa, a wy po prostu chodzicie na k---y. Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #diva
#muzyka #diva

źródło: 1
Pobierzi w sumie to nie zdziwiłoby mnie, gdyby faktycznie tak było. każdy człowiek ma swoją ciemną stronę, a ci uchodzący za świętych być może nawet ciemniejszą od ogółu.
Tutaj też ciekawie: https://www.prem-rawat-bio.org/nrms/gurus/r_sloss.htm
źródło: 1
PobierzChyba kojarzę motyw z jego życia, że autorka tej książki powyżej - zarzuciła mu egoizm, bo ma romans z jej matką, mężatką - na co on oburzony, że: "On nie ma ego!" xD
Jeśli mówisz tak sam o sobie - potwierdzasz że je masz xD
@spere: skłonny byłbym twierdzić, że chłop sobie jaja robił w tamtym momencie, bo zgodnie z tym, co głoszą buddyści ego samo w sobie jest fikcją, w którą wierzy jednostka, a jednocześnie nie sposób się go pozbyć.
@atteint: Nie wiem, to nie był typ jajcarza, więc o ile relacja jest prawdziwa, to duża wtopa ze strony Jiddu.
on sam raczej zbyt poważnie podchodził do swoich prób dotarcia do ludzi, żeby publicznie pokazywać się z takiej strony.
@atteint: To się z niczym nie wyklucza, był bardzo uprzejmy dla ludzi.
To prawda, publicznie był bardzo poważny.