Wpis z mikrobloga

Pacific Rock Moss od Golfield & Banks, warte zachodu? Tak czytam, że niby morski klimat, może ktoś się wypowie

#perfumy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@c_39: mam próbkę, raz użyłem i mówię: ładne. w opisywanie nie bardzo umiem, ale czy warto? no sam się zastanawiałęm, ale miałem wrażenie, że mało trwały. na drugiej dłoni miałem w tym czasie roje midsummer dream. roja na pewno była mocniejsza, więc to nie fair wobec Pacific rock moss, ja mogę jutro jeszcze raz użyć i ocenić trwałość, ale najlepiej zrobiłby to jednak @tony_1, bo zna ten zapach
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@paweu87: No właśnie tak za mną coś chodzi od tej marki, myślałem też nad Ingenious Ginger, bo bardzo lubię DNA, ale z drugiej strony już trochę dużo używałem jego klonów. Masz może porównanie jak wypada ten Pacific w porównaniu do chociażby Acqua Di Gio? Akurat parametry ludzie opisują jako słabe, ale to jestem akurat w stanie przeboleć jeżeli zapach jest ładny
  • Odpowiedz
ale to jestem akurat w stanie przeboleć jeżeli zapach jest ładny

@c_39: No nie wiem, to ma parametry wody z krany, chociaż zapach uwielbiam. Jakby kosztowały ze stówkę, to miałbym kilka flakonów na zapas, a tak to szkoda kasy i nerwów.
  • Odpowiedz
@c_39: Wykończyłem dekant 10ml i od razu kliknąłem cały flakon. Topka jeżeli chodzi o zapach na ciepłe dni. Niestety paremetr to jest śmiech jak piszą przedmówcy. 2h i nie ma go po nim śladu a szkoda. I jeszcze jedno - gwarantuje wysyp komplementów.
  • Odpowiedz
Jest aż tak zle?

@c_39: Najdłużej mi się udało osiągnąć około 3h, ale to się musiałem zlać po ubraniu, tak z 5ml poszło na raz ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Projekcja to wogóle nieśmieszny żart, jak osiągniesz 1h, to będziesz mistrz. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@c_39: Sam zapach dla mnie przypomina morski ale jest bardziej cytrusowo-słodki w odbioru. Ta cytrynka bardzo fajnie oddaje kwaskowatość. Parametry niestety klapa :( ale ogólny zamysł jest taki, żeby jednak dopsikiwać się w upalne lato, a nie zadusić na śmierć.
W jakimś dużym promo polecam - za standardową cenę niestety nie XD
  • Odpowiedz