Wpis z mikrobloga

Wczoraj ukradli mi na siłowni moja 10 letnia kostkę Casio (GW-M5610). Trochę mi jej szkoda bo po takim czasie to już wartość sentymentalna.

Potrzebuje nowego zegarka/gshocka na siłownię/wakacje/przygody. Co byście polecili?

Gdzie w Warszawie jest największy wybór gshockow? Muszę je przymierzyć przed zakupem.

#zegarki #gshock #warszawa
Wygrywzwyboru - Wczoraj ukradli mi na siłowni moja 10 letnia kostkę Casio (GW-M5610)....

źródło: 1000216291

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wygryw_z_wyboru: Casio nic lepszego nie zrobiło od tamtego czasu chyba. Co prawda swojego się pozbyłem i zostawiłem tylko Rangemana 9400 i gdybym go stracił, to brałbym takiego samego, póki jeszcze są.
  • Odpowiedz
@Wygryw_z_wyboru: eeh, słabo 5610 to najlepsze kostki. Ja bym przymierzał w sieciówce TimeTrend a potem na spokojnie zamówił 2-3 najlepsze modele z CrazyTime, chwilę dłużej potestował każdy i wybrał najlepszy. Tak zrobiłem jak wybierałem między moim GW-5610U a >>w teorii<< "Grallem" kostek GW-5000U. Btw, nawet jak coś wybierzesz, to życzę odzyskania starej - tej z Twoją historią.
vladimir1923 - @Wygrywzwyboru: eeh, słabo 5610 to najlepsze kostki. Ja bym przymierza...

źródło: 1000052422

Pobierz
  • Odpowiedz