Wpis z mikrobloga

Ludzi powaliło odnośnie tego zdrowego trybu życia nie jedzą smażonego nie jedzą tłustego nie jedzą cukru uprawiają sport a ja jem tłusto i smażone i cukier garściami i sportu to nie uświadczysz u mnie a wyniki badań idealne dało się nasze społeczeństwo w znakomitej większości nabrać na propagandę sojacką
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bArrek: jak nie mam jak ty sam mówił że dmuchopiec sojaczy a teraz wielki dmuchopiekarz tak samo pisałeś że ty nie gej i tak samo się okazało że zdanie nagle zmieniłeś
  • Odpowiedz
  • 1
@cheture: od dziesięciu lat to słyszę a poza tym mam w głowie słowa Zbyszka gdy znałem Zbyszka to chłop był chwilę przed przejściem na emeryturę, kierowca ciężarówki ze starej szkoły który nie wierzył w jakieś tachografy i czasy pracy jeździł praktycznie na okrągło dzień i noc nie było mowy o jakimś odpoczynku i powiedział że był zrobić badania bo żona go namówiła i u niej tego za dużo tego za
  • Odpowiedz
  • 0
@Soothsayer: na zatoki nie robiłem akurat tam mi wyszła z krwi jakaś delikatna infekcja ale wynik prawie w normie to albo te zatoki albo że podziębiony byłem ostatnio troszkę
  • Odpowiedz