niedawno dostałem próbkę Pana dora Aqua de dora od mirasa ,a w tym tygodniu wrzucilem sobie do torby, coby się psiknąć po siłce z rana.. dla mnie fajny świeżak, ale otoczenie reaguje na ten zapach nadspodziewanie dobrze. W poniedzialek kumpel z rana spytał co to za zapach bo super, w srodę jedna kumpela powiedziała że zwróciła uwagę bo nietypowy i ładny, a dziś babeczka koło 50 aż za mną zawróciła ,żeby spytać, bo to "coś pięknego" ... reasumując, nie kupię bo dla mnie jest taki se, ale próbke zużyje do końca.. no... może jakaś odlewka wpadnie ( ͡°͜ʖ͡°) no i nie zlewałem się nimi.. w poniedziałek i środę po psiku na klatę, a dziś na klatę i kark po strzale. i tak to się żyje.. na tym tagu #perfumy
@Arno1d: dokładnie to samo mam, zapach średni i nie w moim guście, odlewki się pewnie pozbędę bo mam jeszcze z 15 ml, ale zebrałem za niego komplementy xD
@Marmite: a jak się tak zastanowię, to przypomina mi to coś ze stajni Acqua di parma tylko,że odlewke miałem bardzo dawno i już pamięć może mi płatać figle , ale też robiło wow. Na otoczeniu.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link