Wpis z mikrobloga

@Nutellowa jak już jest ogłoszony przetarg i wiadomo kto wygrał to atakuj podwykonawcę żeby go zrobił szybciej:) u mnie papiery były składane w grudniu a przetargi rozstrzygnięte chyba w maju. I potem czekałem na skrzynkę do lutego. Potem pewnie z miesiąc czekania na fakturę. I teraz dzwonię do pge dystrubucji z pytaniem czy jak przyjadę że wszystkimi dokumentami w piątek to załatwię u państwa wszystko w jeden dzień żebym mógł podpisać
  • Odpowiedz
Czy ktoś się orientuje jaki może być koszt przyłączenia prądu na działkę zaznaczoną X? Czy płacę tylko za przyłącze od mojej granicy działki do samego budynku? Jakie mogą być orientacyjne koszty za całość z wszystkimi projektami, planami i pracami? Na forach i chatachgpt wypluwa bardzo różne kwoty.
Działka jest na terenie dla którego uchwalony jest MPZP pod zabudowę jednorodzinną. Czerwoną strzałką zaznaczono drogę gminną(na razie pole), a właściwie jej planowany przebieg wg
TomTompl - Czy ktoś się orientuje jaki może być koszt przyłączenia prądu na działkę z...

źródło: 3123213

Pobierz
  • Odpowiedz