Wpis z mikrobloga

@beata-fijalkowska: nie twierdzi że Andtzrj jest święty ale to jest słabe ze wtrąca się typa, która nie ma nic wspólnego z programem... Magda cwana bo nie lubi facetow I nie ma naeet byłego, który mógłby robić jej jeszcze większy shit po programie.... a Święta Madzia tylko cała ta konspira z była Andrzeja udowadnia, że jednak Andrzej nie był jej tak do końca obojetny plus chce odwrócić uwagę od tego jak
  • Odpowiedz
@perelkaa: ja uważam że słusznie wyciągają temat, bo wychodzi na to, że Andrzej był ogromnym hipokrytą. Jaka Magda była to wszyscy widzieli, a większość nabrała się na maskę Andrzeja i sytuacje, w których wychodziło jego słabe zachowanie oglądali z klapkami na oczach.
  • Odpowiedz
@Kawka123: czyli co? Magdzie można było grać, udawać a jemu nie? Ona miala swoją strategie on swoją, obydwoje siebie warci... a poza programem mogą soba nawzajem nasrać do gniazda i mnie to nie obchodzi. Magda obgadała w programie swoją rodzinę, więc nie dziwia mnie jej dalsze poczynania... aa i żeby nie było że bronie Andrzejka, gdy była na nią nagonka za to że nie lubi dzieci to trzymałam jej strone.
  • Odpowiedz
@perelkaa: oczywiście, że mógł grać, nawet powinien, nie mam z tym żadnego problemu. Mam problem z tym, że nawet teraz nie potrafi się przyznać, że to robił, tylko podtrzymuje narrację, że był szczerym, uczciwym, dobrym chłopakiem, a wszyscy inni są źli. Jest zwyczajnie zakłamany i bije od niego hipokryzją na każdym kroku.
  • Odpowiedz
@perelkaa: Wiesz co. Chodzi nam głównie o to, że Magda była jeb** na tagu za granie, a jak wyszło, że Andrzej też od początku grał, to jakoś nagle nikt tego nie widzi.
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: Ja bym się jednak wstrzymał z oskarżeniami pod adresem Andrzeja.

Już w połowie sezonu było widać, że z tego żadnej pary nie będzie. Czas spędzali głównie osobno, kontakt fizyczny był znikomy, a Andrzej coraz bardziej unikał odpowiedzi na temat chęci spotykania się po programie. I wcale mu się nie dziwię, bo Magda pokazała wielokrotnie, że zależy jej tylko na wygranej, a nie na relacji. Tak kobieta to typ człowieka,
  • Odpowiedz