Aktywne Wpisy
aspk +154
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

FisioX +105

To mandat za 100kmh na 90-tce.
@OsakaOsaka: te plasticzaki? kto to kupi?
@revoolution: dojeżdżam do pracy
Zagapić to się możesz na pięknie krajobrazu przy szczaniu i trafić na czubki butów, ale nie na drodze
@motospamer:
@Ligniperdus: Świadomie miałem stufkem na 90tce, no bez kitu - a tu taki karcer ponad dwa koła?
Ale najbardziej cieszy mnie, że moje wysrywy Ci się pięknie utrwaliły cumplu ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 1000020695
Pobierz@another_throwaway23: ponoć wcześniej wysłali mandat na 360 ale jeśli zapłacę w jakimś terminie to tylko 140. Szkopuł w tym, ze nie dostałem. Dostałem kiedyś inny i zapłaciłem, ale tamten z okolic Palermo xD
@motospamer: nieznajomość prawa szkodzi.
Przecież to nie od dzisiaj wiadomo, że większość krajów europejskich o wiele ostrzej podchodzą do kwestii łamania przepisów drogowych, w tym przekraczania prędkości. Dlatego jeżdżąc po europie można spotkać pojedyncze pojazdy łamiące ograniczenie prędkości, a tylko w Polsce jest odwrotnie: rzadko można spotkać kierowców, którzy tej prędkości NIE przekraczają.
Jak
Idź siedzieć.
Może kogoś fajnego poznasz.