Wpis z mikrobloga

Pytanie do ekspertów - czy dało się uniknąć tego mandatu? Czy było ograniczenie prędkości? Czy nie było? Czy może nie było? Był radar czy go nie było? Czy może wyskoczył znienacka z krzaków? Dlaczego kierowca go wcześniej nie widział? Dlaczego nie dostosował prędkości do ograniczenia? Zagapił się?
Zagapić to się możesz na pięknie krajobrazu przy szczaniu i trafić na czubki butów, ale nie na drodze

@motospamer:
  • Odpowiedz
  • 0
Zagapić to się możesz na pięknie krajobrazu przy szczaniu

@Ligniperdus: Świadomie miałem stufkem na 90tce, no bez kitu - a tu taki karcer ponad dwa koła?
Ale najbardziej cieszy mnie, że moje wysrywy Ci się pięknie utrwaliły cumplu ( ͡º ͜ʖ͡º)
motospamer - >Zagapić to się możesz na pięknie krajobrazu przy szczaniu

@Ligniperdus...

źródło: 1000020695

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
to najpierw było 140 czy 360? Wygląda jakbyś kisił temat aż się żarty skończyły :)

@another_throwaway23: ponoć wcześniej wysłali mandat na 360 ale jeśli zapłacę w jakimś terminie to tylko 140. Szkopuł w tym, ze nie dostałem. Dostałem kiedyś inny i zapłaciłem, ale tamten z okolic Palermo xD
  • Odpowiedz
Świadomie miałem stufkem na 90tce, no bez kitu - a tu taki karcer ponad dwa koła?

@motospamer: nieznajomość prawa szkodzi.

Przecież to nie od dzisiaj wiadomo, że większość krajów europejskich o wiele ostrzej podchodzą do kwestii łamania przepisów drogowych, w tym przekraczania prędkości. Dlatego jeżdżąc po europie można spotkać pojedyncze pojazdy łamiące ograniczenie prędkości, a tylko w Polsce jest odwrotnie: rzadko można spotkać kierowców, którzy tej prędkości NIE przekraczają.

Jak
  • Odpowiedz