Aktywne Wpisy

thorgoth +96
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

smuteczek2000s +31
Ujdzie na wesele znajomych?
źródło: 1000020467
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000020467
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ja kiedyś w Krakowie w ruchu ulicznym wyprzedziłem Fiatem Seicento Sporting gościa jadącego ostro Porsche 911, więc nie wiem po co komu Porsche jak można Seicento ostro jechać.
Przypadkiem trafiłem na film Szajbajka, nawet nie wiedziałem że jeszcze coś nagrywa.
Wyłączyłem w okolicach 6 minuty :)
Sam mam MTB i nie mam nic do Graveli, często jeżdżę z koleżankami ja na MTB, one na Gravelach.
Na asfalcie ciężko mi je dogonić, trochę lepiej na żwirze, znowu w lesie narzekają na kamienie i korzenie.
Szosa, gravel, MTB. 3 różne rowery na różne nawierzchnie.
#rower #gravel #mtb
https://www.youtube.com/watch?v=SHzQ_93KLvI&t=300s
Typ pół życia spędził na rowerze to normalne że jest szybszy od jakiegoś randoma na flowowej trasie.
Ciekawe czy jakby go Sam Pilgrim objechał rowerem miejskim z kółkami od wózka sklepowego to by twierdził że rower miejski z kółkami od wózka sklepowego jest szybszy od gravela xD
Przestałem ogladać tych rowerowych szamanów bo zaczęło się robienie rowerowego voodoo. Jedynie co to jakieś poradniki techniczne czasem zerknę, ale też niektórzy rozwlekają 1 minutowe tematy do 15 minut filmu.
@rdestowiec_ostrokonczysty:
Ja przez pierwsze lata rowerowania jeździłem na "MTB" bez amortyzatora, rodziców nie było stać :D
Tak mnie telepało na nierównościach, że jestem uprzedzony do rowerów bez amortyzacji, ale planuję w przyszłości dokupić gravel do posiadanego MTB.
Teraz zdarza mi się zrobić setkę km na MTB na trasach nie przeznaczonych do MTB
Poza tym wydaje mi się, że jak robisz setkę mtbkiem to gravelem zrobisz dwie coś tak czuję