@Skibololo: wszyscy powiedzą you or someone like you, ale dla mnie ta limonka i mięta jest głównie w otwarciu, później już jest dużo gorzej, dużo bardziej kwiatowo i kobieco. ja polecam sprawdzić micallefa gntonic, ktoś na jakiejś grupce rozlewał po 5,7 co jest niezłą ceną (chyba że tutaj ktoś ma jeszcze taniej ( ͡°͜ʖ͡°)) Spodobał mi sie też CDG Green Play, ale tutaj parametrowo
No np. Erosy niebieskie tylko musisz ogarnąc który Ci leży,
Eros EdP jest cytrusowy zwiewny i z 7-9 h go czuć. Eros EdT - jest świeży kiedyś nieźle trzymal, po zmianie formuły są osoby które narzekają. Eros Parfum - atomowo u mnie 10-12 godzin na skórze, jest cytrus, jest jakaś pieprzna mieta. Wada po 3-4 godzinach robi się mocna tonka i ziemia.
Pierre Guillaume Mojito Chypre - fajny elegancki ale z silną
@ucho_igielne: Rozlewalem na tagu za 4,61 ale szybko się rozeszło ( ͡°͜ʖ͡°) limonkowo-mietowo jest na początku później pudrowo-zelowo w stylu desirtoxic ale bardziej świeżo
#perfumy
Spodobał mi sie też CDG Green Play, ale tutaj parametrowo
@ucho_igielne: Klasyczy CDG ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eros EdP jest cytrusowy zwiewny i z 7-9 h go czuć.
Eros EdT - jest świeży kiedyś nieźle trzymal, po zmianie formuły są osoby które narzekają.
Eros Parfum - atomowo u mnie 10-12 godzin na skórze, jest cytrus, jest jakaś pieprzna mieta. Wada po 3-4 godzinach robi się mocna tonka i ziemia.
Pierre Guillaume Mojito Chypre - fajny elegancki ale z silną
Świetna mięta jest w Mantes-la-Jolie Astier de Villatte