Wpis z mikrobloga

@okoboji: albo ja (i gro moich znajomych) mam zj..ne kubki smakowe, albo każda knajpa z 'muala' to jakiś gruba pomyłka. Wszędzie, gdzie turystycznie/służbowo sprawdzam sobie knajpki z tą naklejką, jedzenie jest co najwyżej poprawne i jestem w stanie wymienić co najmniej kilka knajp, gdzie będzie zauważalnie lepiej. Ba - niektóre lokale, które naklejki nie dostały, okazały się smakowo lepsze, niż konkurencja z tym odznaczeniem.

Wniosek - wolę bazować na własnym
  • Odpowiedz
@testuser: Nie ma w tym przecież jakiegoś zaskoczenia. Ekipa ksiazula to zwykle chłopy co nie znają się zbytnio na jedzeniu. Najlepiej to widać w filmikach gdzie idą do jakiejś lepszej restauracji i nie wiedzą zbytnio co się dzieje. Hitem było jak zamawiali dania których nie lubią a potem je krytykowali że nie lubią.
  • Odpowiedz
  • 1
@testuser: banda ameb slepo podarza za nim bo sami własnego zdania nie potrafią sobie wyrobić. Taki typ czlowieka jest chyba najgorszym bo nic od siebie nie doda a bazuje na innych
  • Odpowiedz
@testuser: ja nie trafiłam na coś bardzo złego, we Wro polecał:
- oyche doner - bardzo dobry kebab, w sumie dzięki niemu zrozumiałam czemu ludzie lubią kebaby
- bar Witek - jest ok, wiadomo tosty i zapiekanki nie będą wybitne smakowo, ale uczciwa porcja w uczciwej cenie
- iggy pizza - mają tam bardzo dobrą z miodem i czymś pikantnym, super sprawa

Chociaż tam chyba nie dawał muala, tylko powiedział,
  • Odpowiedz
@not_me: oyche nie dostał 'muala', a na tle wrocławskich kebabów to jest bardzo dobra opcja i nawet porównywał go całkiem nie dawno do lokalu, któremu wlepił nagrodę gdzieś na Śląsku
Witek - 'muala' nie dostał, a do dziś przy testowaniu tostów/zapiekanek rzewnie wspomina i porównuje do niego inne lokale
iggy nie sprawdzałem (jeszcze), no ale nie kojarzę, żeby którejkolwiek pizzerii wlepiał 'muala'

kompletnie tego nie rozumiem, no ale to są
  • Odpowiedz
@okoboji: czy jest opcja ze mi kupisz a ja ci zaplace blikiem?? ze on powie na kasie podaj kod blika, ja ci dam i mi kupisz, a potem wyslesz pocztą i ja zaplace tez blikiem za wyslanie???? odp wazne
  • Odpowiedz