Aktywne Wpisy

g500 +1453
#konowalposting #lekarz #lekarz100k
Mam k---a takiego nerwa przez tych s---------w ze aż muszę gdzieś wylać.
Pracuje w szpitalu w Miastku tym teraz słynnym ostatnio przez aferkę na 300 koła dziennie
Ale to dopiero początek góry lodowej.
Na oddziale wewnętrznym pracowało u nas 7 lekarzy
Każdy zarabiał średnio 150 tysi i więcej miesięcznie
Mam k---a takiego nerwa przez tych s---------w ze aż muszę gdzieś wylać.
Pracuje w szpitalu w Miastku tym teraz słynnym ostatnio przez aferkę na 300 koła dziennie
Ale to dopiero początek góry lodowej.
Na oddziale wewnętrznym pracowało u nas 7 lekarzy
Każdy zarabiał średnio 150 tysi i więcej miesięcznie

Salido +352
Minął 11. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-2
Pobierz

@hejterka99: z------a na pełnej
A jak im się nagrywanie nie podoba to gazem po mordzie. Dyskutować można z kimś rozumnym.
@turok2016: To jest prawidłowa forma, bo pies nie jest autonomiczną osobą prawną. Więc własciciel sra/szcza/gryzie psem.
Niestety nie wymyśliłem sobie tych przykładów. Psiarzy brałbym na tomograf i badał im mózgi poszukując chorób.
Zawsze będzie zrzucana wina na świadka. Albo że nie zwrócił uwagi tylko nagrywał (nie zależy mu na efekcie tylko aferze) albo że zwrócił uwagę ale nie nagrywał (nikt mu nie uwierzy co się stało) albo że po co nagrywał jak zwracał uwagę (robi content i zaognia)... Zawsze psiarz widzi problem nie w sobie tylko w kim innym.
Sorry ale nie miałam pod ręką, chowam głęboko, place zegarkiem
A wyobraź sobie, ze nagrywasz sukę, nawet nie odzywasz się. Jak poloży na Tobie łapska ona albo jakis kukold niewolnik potrzeb fizjologicznych kundla to ty nawet się do nich nie odezwałeś. Tak się wygrywa z podludźmi.
@hejterka99 złścisz sie teraz bo przegrałaś inerakcję. Z gołębiem nie
@hejterka99: wywalą obszczane i tyle, widocznie bardziej im się to opłaca niż zakazanie wchodzenie z psami, wolny rynek jak to mówią xD
I ponawiam, jakie konsekwencje miała ta laska ponieść jak weszła z psem tam gdzie można wchodzić z psem? xD
Ale może rzeczywiście masz rację. Teraz większości ludzi uważa "co ci pies w sklepie szkodzi", a jak zobaczą na nagraniu obsrane kremy do twarzy i płatki kosmetyczne nawilżone szczynami, to może im przyjdzie