Wpis z mikrobloga

@Average-CottonWorld-Enjoyer: Normalny człowiek nie ma nawet pojęcia jak zdegenerowany jest centralny ośrodek nerwowy psiarza. Oni potrafią specjalnie nie myć psów, żeby bardziej cuchnęły, kał i mocz psa zupełnie im też nie przeszkadzają nawet jeśli cudzy pies obsika im rzeczy.

Niestety nie wymyśliłem sobie tych przykładów. Psiarzy brałbym na tomograf i badał im mózgi poszukując chorób.
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer ja wiem, ale mówię co inni będą pisać.

Zawsze będzie zrzucana wina na świadka. Albo że nie zwrócił uwagi tylko nagrywał (nie zależy mu na efekcie tylko aferze) albo że zwrócił uwagę ale nie nagrywał (nikt mu nie uwierzy co się stało) albo że po co nagrywał jak zwracał uwagę (robi content i zaognia)... Zawsze psiarz widzi problem nie w sobie tylko w kim innym.
  • Odpowiedz
@mk321: No, a co byś zalecał? Bo dyskusja z psiarą to wpis sam pokazuje, ze prowadzi do niczego tak jak od dawna uwazam.
A wyobraź sobie, ze nagrywasz sukę, nawet nie odzywasz się. Jak poloży na Tobie łapska ona albo jakis kukold niewolnik potrzeb fizjologicznych kundla to ty nawet się do nich nie odezwałeś. Tak się wygrywa z podludźmi.

@hejterka99 złścisz sie teraz bo przegrałaś inerakcję. Z gołębiem nie
  • Odpowiedz
@turok2016: obyś kupił obszczane produkty u nich pajacu xd

@hejterka99: wywalą obszczane i tyle, widocznie bardziej im się to opłaca niż zakazanie wchodzenie z psami, wolny rynek jak to mówią xD
I ponawiam, jakie konsekwencje miała ta laska ponieść jak weszła z psem tam gdzie można wchodzić z psem? xD
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer zalecałbym pozbycie się przyczyny problemu. Tzn. odpowiednie prawo. W tym przypadku zakaz wstępu zwierząt do miejsc, w których jest wymagana higiena: piekarnie, restauracje, apteki, drogerie itd. Żeby takie prawo powstało to trzeba ciągle pytać o to polityków.

Ale może rzeczywiście masz rację. Teraz większości ludzi uważa "co ci pies w sklepie szkodzi", a jak zobaczą na nagraniu obsrane kremy do twarzy i płatki kosmetyczne nawilżone szczynami, to może im przyjdzie
  • Odpowiedz