Wpis z mikrobloga

rodzina na swoim czy na państwowym. Partia nieudaczników

@KOLEGAMAMY: To akurat program twojego kolegi szmateckiego, rodzina w lasach państwowych. No, a że pewnie nikt z rodziny nie chce mieć nic wspólnego z taką gnidą, to sam musiał objąć stanowisko xD
  • Odpowiedz
@typ53B: Przeczytałeś opis kosztów, które powinny być wpisane w tę rubrykę? To są koszty wszelkiej działalności w internecie. Nie wiem co to za poseł, co robi, ale zanim się zacznie trąbić o oszustwach to naprawdę warto posprawdzać opisy w drukach, które są wypełniane :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@peszek_leszek: Czyli kurna on płaci jakiemuś pociotkowi 43k zł za wrzucenie 3-4 postów na X w tygodniu?
Jaja sobie robisz?

Nie nie robisz, pan poseł sobie jaja z ludzi robi XD
  • Odpowiedz
@typ53B: Nie wiem za co płaci, ale wiem, że usługi marketingowe potrafią kosztować :P Sama za firmę zewnętrzną płacę kilkadziesiąt tysięcy rocznie, a nie jestem firmą, która coś produkuje czy oferuje usługi, nie muszę się reklamować
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@peszek_leszek: ale po co posłowi "usługi marketingowe"? Kupuje sobie reklamy w google? Są dwa cokolwiek znaczące portale społecznościowe i na obydwu widzę po 2-3 wpisy w tygodniu, oraz repostuje to co narzuca mu wierchuszka partyjna.
  • Odpowiedz
@typ53B: Nie wiem, ktoś może zapytać "a po co tobie usługi marketingowe"- no właśnie potrzebuję, choć z boku wydaje się, że nie potrzebuję :) Ja zachęcam po prostu do wysłania wiadomości do posła z pytaniami.
  • Odpowiedz