Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +72
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +293
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

to nie są ćwiczenia!
powtarzam, to nie są ćwiczenia!
q--a co ja o-------m, to się (chyba) dzieje naprawdę (ʘ‿ʘ)
wreszcie zdobyłem się w pracy na odwagę, poczekałem na odpowiedni moment aż zostaniemi względnie sami i zapytałem się jej czy dałaby się w wolnej chwili zaprosić do tej restauracji co ją bardzo lubi, trochę się zawstydziła na początku ale powiedziała że bardzo chętnie (。◕‿‿◕。) k---a myślałem że dzisiaj to ja tam na zawał zejdę, aż do tego momentu to serce mi waliło jak p----------e, migrena taka że łeb mi pękał, chyba nawet łapy mi się trzęsły, nie wiem xD
idę z dziewczyną w której się zakochalem na randkę (no taką bardziej niby-randkę, wiadomo, pierwsze spotkanie), nie wierzę że to piszę nawet, ja chyba śnię i nie chcę się z tego snu obudzić 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
otwieram właśnie nowy bardzo szczęśliwy rozdział w moim życiu, po kilkunastu latach ciężkiej depresji, stanów lękowych, fobii, po 2 próbach samobójczych i rzuconych z tego powodu studiach, nagle wszystko zaczyna się układać (づ•﹏•)づ
no ale dobra, teraz pora na konkrety, zgodnie z moją obietnicą usuwam niniejszym konto na tym portalu i już nigdy przenigdy nie wracam
życzę wszystkim ze świętego tagu #przegryw żeby przytrafiło wam się kiedyś to samo co mnie, żebyście w końcu wyszli z waszych problemów jakiekolwiek by one nie były, żebyście zaznali szczęścia bo każdy człowiek na nie zasługuje
kocham was huopy <3
#wyjsciezprzegrywu #wychodzimyzprzegrywu #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #randkujzwykopem #depresja #fobiaspoleczna #psychologia #psychiatria
Dalej nie czytam, kapitanie straciliśmy go
ale konto to se zostaw bo i tak wrócisz na nowym żeby scrolować jak usuniesz xD
@huopisko: jeszcze z nią nie poszedłeś, a już odtrabiles sukces i usuwasz konto xD przecież jeszcze wszystko może się wydarzyc łącznie z tym że odwoła spotkanie xD
źródło: 3479
Pobierz+ Próbujesz złamać jedna z najgorszych i najbardziej dotkliwych w konsekwencjach zasad - nie romansuje się w miejscu pracy ¯\(ツ)/¯