Wpis z mikrobloga

o k---a, o c--j, o ja p------e
to nie są ćwiczenia!
powtarzam, to nie są ćwiczenia!
q--a co ja o-------m, to się (chyba) dzieje naprawdę (ʘʘ)

wreszcie zdobyłem się w pracy na odwagę, poczekałem na odpowiedni moment aż zostaniemi względnie sami i zapytałem się jej czy dałaby się w wolnej chwili zaprosić do tej restauracji co ją bardzo lubi, trochę się zawstydziła na początku ale powiedziała że bardzo chętnie () k---a myślałem że dzisiaj to ja tam na zawał zejdę, aż do tego momentu to serce mi waliło jak p----------e, migrena taka że łeb mi pękał, chyba nawet łapy mi się trzęsły, nie wiem xD

idę z dziewczyną w której się zakochalem na randkę (no taką bardziej niby-randkę, wiadomo, pierwsze spotkanie), nie wierzę że to piszę nawet, ja chyba śnię i nie chcę się z tego snu obudzić ( ʖ̯)
otwieram właśnie nowy bardzo szczęśliwy rozdział w moim życiu, po kilkunastu latach ciężkiej depresji, stanów lękowych, fobii, po 2 próbach samobójczych i rzuconych z tego powodu studiach, nagle wszystko zaczyna się układać ()

no ale dobra, teraz pora na konkrety, zgodnie z moją obietnicą usuwam niniejszym konto na tym portalu i już nigdy przenigdy nie wracam
życzę wszystkim ze świętego tagu #przegryw żeby przytrafiło wam się kiedyś to samo co mnie, żebyście w końcu wyszli z waszych problemów jakiekolwiek by one nie były, żebyście zaznali szczęścia bo każdy człowiek na nie zasługuje

kocham was huopy <3

#wyjsciezprzegrywu #wychodzimyzprzegrywu #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #randkujzwykopem #depresja #fobiaspoleczna #psychologia #psychiatria
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@huopisko:

idę z dziewczyną w której się zakochalem na randkę (no taką bardziej niby-randkę, wiadomo, pierwsze spotkanie

Dalej nie czytam, kapitanie straciliśmy go
  • Odpowiedz
idę z dziewczyną w której się zakochalem na randkę (no taką bardziej niby-randkę, wiadomo, pierwsze spotkanie),

@huopisko: jeszcze z nią nie poszedłeś, a już odtrabiles sukces i usuwasz konto xD przecież jeszcze wszystko może się wydarzyc łącznie z tym że odwoła spotkanie xD
  • Odpowiedz
@huopisko: powodzenia ale większy sukces z kobietami byś miał gdybyś potrafił poznawać kobiety w różnych miejscach aktywnie. Praca to jedne z najgorszych takich miejsc - jak coś nie wyjdzie to lipa później razem pracować. I to raczej nie zakochanie a po prostu brak innych opcji - nie poznajesz wielu kobiet więc idealizujesz w głowie tą z którą siłą rzeczy spędzasz czas. Niebezpieczna pułapka niedoświadczonego z kobietami mężczyzny
  • Odpowiedz
@huopisko tutaj kolega @SkaczoncyPonikKolny ma rację. To nawet nie jest początek, masz jakieś 50% szans że przygoda zakończy się po pierwszej randce.

+ Próbujesz złamać jedna z najgorszych i najbardziej dotkliwych w konsekwencjach zasad - nie romansuje się w miejscu pracy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz