Wpis z mikrobloga

Chłop normalnie wyczerpal limit szczęścia na kilka lat do przodu

20 maja przed godz. 12 na ul. 1 Maja doszło do tragicznego wypadku. Na poniższym nagraniu widać jak auto z nieustalonych przyczyn zjeżdża na chodnik i uderza w budynek.

Bezpośrednio przed zdarzeniem na chodniku stał mężczyzna, który zdołał zauważyć nadjeżdżający ze sporą prędkością samochód i zdążył wskoczyć na schodek prowadzący do wnętrza budynku, w który dosłownie sekundę później z pełnym impetem uderzył pojazd.

W wyniku zdarzenia zginęła 73-letnia pasażerka auta. Kierowca, 78-letni mężczyzna został przetransportowany do szpitala śmigłowcem Lotniczego Pogotowia Ratunkowego. Więcej o tym tragicznym zdarzeniu pisaliśmy

Link do artykułu

#polskiedrogi #wypadek #trzecieoko
Qnioo - Chłop normalnie wyczerpal limit szczęścia na kilka lat do przodu
20 maja prze...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qnioo: ty to nazwiesz szczęściem, ja to nazwę refleksem chudego byka.
Moim zdaniem to właśnie miał pecha, akurat rozpędzony samochód jechał prosto w niego gdy ten był na chodniku. Sam sobie zawdzięcza ocalenie.
  • Odpowiedz
  • 1
@mvmxks: Jak widziałem zdjęcia, to się dziwiłem jak tam się można zderzyć. Jak zobaczyłem filmik, to okazał się że dziadek prosto jak z procy poleciał. Szczęścia też tyle, że nie wpadł w ogródek restauracyjny który jest na przeciwko, ani nikogo na pasch nie zdjął
  • Odpowiedz
I szczęście na tyle, że akurat tam schodki są i wnęka

@Qnioo: piszesz tak jakby miał tylko ten jeden kierunek ucieczki. Zrobiłby jeden krok w nasze prawo i też by nie dostał.
  • Odpowiedz