Wpis z mikrobloga

#loveisblindpolska
Ej ale mnie zastanawia jak niby ktoś coś napisał do Julii, jak to raczej jest tajemnica że biorą udział w eksperymencie, nigdzie chyba nic nie publikują do czasu emisji. Czy się mylę? Coś mi tu śmierdzi. Myślę też że to matka/psiapsi Julii mogły napisać do niej z jakiegoś fake konta
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TurboPineska: patorodzinka zadziałała pewnie, ten szyderczy uśmiech madki może o tym świadczyć
Pa. Ta scena jak biją brawo skojarzył mi się z brazylijskimi serialami, zawsze była tam jakaś „zła” osoba, która triumfowała, nie wiem dlaczego takie skojarzenie¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@TurboPineska: To nie jest tajemnica, że biorą udział, bo znikają przecież z życia na kilka tygodni, więc całe grono osób, w tym rodzina, przyjaciele i zapewne ludzie w pracy wiedzą co się dzieje i pocztą pantoflową się roznosi
  • Odpowiedz
@TurboPineska: Oczywiście, że to śmierdzi xd. Moja pierwsza myśl była taka, że zawistna ex nie chciała dopuścić, żeby jej były się ożenił.

Nie wiem czy ta matka byłaby na tyle przebiegła, żeby coś takiego wymyślić i upozorować, a poza tym to Uno od razu wiedział o co chodzi chodzi więc to musiała być historia prawdziwa. Znaczy oczywiście któraś ze stron tutaj kłamie ale jakaś historia musiała mieć miejsce rzeczywiście
  • Odpowiedz