Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +451

MrPawlo112 +32
Dla mnie to co najmniej dziwne, nigdy matka mnie na smyczy nie prowadziła.
źródło: 1000014498
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000014498
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przecież mniej więcej do 24 roku życia to praktycznie całe moje życie w trakcie mistrzostw było podyktowane pod godziny meczy, a cały okres mistrzostw to był najlepszy czas w roku, jedno wielkie święto. Cały czas się tym żyło.
Już z miesiąc przed startem studiowało się statystyki, składy, kto pojedzie, analizy kto będzie gwiazdą, kto strzeli najwięcej goli, kto ma największe szanse, kto będzie czarnym koniem zawodów, wywiady z ekspertami itd...
Jezu nawet nie zauważyłem kiedy przestało mnie to obchodzić i generalnie jest to smutne, chociaż na pewno i tak mecze z doskoku pewnie będę oglądał.
#pilkanozna #mecz #zalesie #wykop30plus #feels
źródło: image
Pobierzw tym roku też chętnie sobie pooglądam
u siebie z kolei z biegiem czasu zauważyłem że kompletnie mnie przestała obchodzić liga mistrzów, ale to może dlatego że od dłuższego czasu #united
I tak samo, od kilku lat właściwie nawet nie mam świadomości istnienia tych rozgrywek.
@mathiaz1: a jakie rozgrywki ligowe śledzisz?
@TatusMuminka: zabawki w mc donald, wszędzie jakieś zestawy czipsów dla kibica z jakimś terminarzem gratis itd, gadżety.
Uwielbiałem to.
Po pierwsze wiek - ciężko się już tak wkręcić jak za dzieciaka czy nawet przed 30.
Po drugie brak awansu Polski - siłą rzeczy z tego powodu u nas się mniej o Mundialu mówi, mniej analizuje i
@crespo: ee, to jest akurat plus bo fajnie zobaczyć egzotyczne drużyny w meczach o stawkę. Może być ciekawie, może być kolorowo, egzotycznie, trochę groteskowo.
To jest jeden z niewielu plusów.
Wiesz koniec końców to
Chociaż te z Brazylii gdzie zostali upokorzeni przez Niemcy dobrze wspominam.
Jeśli chodzi organizację dla mnie najlepsze były France 98 i Germany 06.
Najgorsze to Korea (przepychanie Koreańczyków) i RPA (w---------e wuwuzele).
Nie lubię np. Francji, ale skład w ofensywie mają wybitny i chętnie ich obejrzę.
także rozumiem, to raczej starość, brak czasu i siły
@codziennaKasia: smutne, że dorosłeś?