Wpis z mikrobloga

Cześć, kolega Krasnoludek (LittleDwarf) wydaje kolejną książkę i robi rozdajo, ale że nie może dostać się do swojego konta na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) to przeklejam jego wiadomość poniżej:

Cześć!

Napisałem i wydałem (self, nie vanity!) książkę fantasy o krasnoludach, ilustrowaną i z dość bogatym layoutem.

Obecnie prowadzę zbiórkę na druk drugiej książki z tej seri, także fantasy o krasnoludach z ilustracjami. Zbiórka funkcjonuje jednocześnie jako przedsprzdaż, można też zakupić poprzednią książkę.

https://gamefound.com/en/projects/krasnoludek/wydanie-ilustrowanej-powiesci-fantasy-sciezki-zwatpienia

Będę bardzo szczęśliwy, jeśli ktoś zechce ją zakupić - w opisie projektu pod linkiem macie link do dłuższego fragmentu tekstu, żeby przetestować jakość pisaniny i ilustracji.

Ale ja nie o tym!

Ten post to #rozdajo:

1 zestaw książka drukowana + pdf + epub +mobi (uwaga: wysyłka książki drukowanej dopiero w lipcu)

2 zestawy pdf + epub + mobi (wysyłka po końcu rozdajo).

Rozdajo kończy się za 23 maja 2026.

Zasady:
1. Zaplusuj post
2. Po lekturze podziel się opinią, może być krótka, może być długa, może być miła, może być niemiła, co chcesz
3. Nie da się egzekwować punktu 2 więc jak naprawdę musisz to możesz olać!

#ksiazki #fantasy #rozdajo #chwalesie
Lisaros - Cześć, kolega Krasnoludek (LittleDwarf) wydaje kolejną książkę i robi rozda...

źródło: okladka-sciezki-3

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach