Aktywne Wpisy

weezyxboss +71
U mnie w powiatowym wypizdowie dolnym w takich zajebistych temperatura lokalne przedsiębiorstwo usług komunalnych postanowiło że będzie ograniczac dostęp bieżącej wody w dzień i wyłączać dostęp do wody od 21 xD na dworze 40 stopni a oni k---a wodę ograniczają bo gdzieś ludzie na domkach napełniają baseny i dbają żeby ich trawniki były wiecznie zielone xD #pogoda #l-------------j #lubuskie #zalesie

paluszki_rybne +54
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć!
Napisałem i wydałem (self, nie vanity!) książkę fantasy o krasnoludach, ilustrowaną i z dość bogatym layoutem.
Obecnie prowadzę zbiórkę na druk drugiej książki z tej seri, także fantasy o krasnoludach z ilustracjami. Zbiórka funkcjonuje jednocześnie jako przedsprzdaż, można też zakupić poprzednią książkę.
https://gamefound.com/en/projects/krasnoludek/wydanie-ilustrowanej-powiesci-fantasy-sciezki-zwatpienia
Będę bardzo szczęśliwy, jeśli ktoś zechce ją zakupić - w opisie projektu pod linkiem macie link do dłuższego fragmentu tekstu, żeby przetestować jakość pisaniny i ilustracji.
Ale ja nie o tym!
Ten post to #rozdajo:
1 zestaw książka drukowana + pdf + epub +mobi (uwaga: wysyłka książki drukowanej dopiero w lipcu)
2 zestawy pdf + epub + mobi (wysyłka po końcu rozdajo).
Rozdajo kończy się za 23 maja 2026.
Zasady:
1. Zaplusuj post
2. Po lekturze podziel się opinią, może być krótka, może być długa, może być miła, może być niemiła, co chcesz
3. Nie da się egzekwować punktu 2 więc jak naprawdę musisz to możesz olać!
#ksiazki #fantasy #rozdajo #chwalesie
źródło: okladka-sciezki-3
Pobierzźródło: Mapa2-10
Pobierzźródło: Obrazek2-10
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 24 maja 2026 - 16:00
Liczba zwycięzców: 3
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
@Marianv wygrałeś zestaw książka drukowana + pdf + epub +mobi (wysyłka książki drukowanej dopiero w lipcu)
@dmuchawa_farel i @To_ja_moze_pozamiatam wygraliście zestawy pdf + epub + mobi
zaraz się zgłoszę na pw ( ͡° ͜ʖ ͡°)