Wpis z mikrobloga

ludzie z rigczem poświęcali swój czas na o-game

@Hubbabubbastyle: I wstawali w środku nocy aby zawrócić stacjonuj jak moona nie mieli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo siedzieli do 5 rano i czekali jak recki wrócą ze złomem po STeku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Linijkarz_z_Lotusa: pamietam ogame zaczalem pisac z jakims typem fajnie sie gadalo po czasie gadka zrobila sie luzniejsza I napisalem cos na priv co bylo wulgaryzmem juz nie pamietam co ale NIC obrazliwego czy cos. Kolo mnie zglosil I dostalem bana na 48 I moja flota zostala zezlomowana :)
  • Odpowiedz
  • 2
@Mega_Smieszek: Ja jeszcze w tym roku nastawiałem alarmy, żeby się obudzić i słać wojsko. Tylko ja od wieku już lat gram na świecie US, inna strefa czasowa, więc też inaczej to wygląda.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: pamiętam jak w plemionach na kolege leciała kareta. Ja, pewny swoich umiejętności mówię mu "luzik, ja ci sklinuję". Klinowałem już pare razy, ale tutaj chyba za bardzo mi zależało bo kolega irl i siedzieliśmy u mnie na chacie nad kompem, ja kliknąłem powrót wojsk sekunde za późno. Kareta wjechała do pustego miasta, kolega był bardzo niepocieszony.
  • Odpowiedz
@Szczuroskoczek_: Na 150 grałem w SPEED i od lutego czy tam marca 2020 do czerwca spedzałem dosłownie 12h dziennie codziennie( grałem na zmiane na 1 koncie z kolegą) Przez chwile bylismy nawet top 30 świata i to nie jakimiś darmami tylko naciągniete do granic możlwości farmienie plus piękne zezłomowanie okolicznych leszczy. Ale odpuściłem bo dosłownie całe życie moje zabierała ta gra, zwłaszcza jak już mieliśmy z 20 wiosek
  • Odpowiedz