Aktywne Wpisy
Dożyliśmy czasów że elektryk czy chłop po zawodówce montujący klimatyzację ma stabilniejszą i bardziej przyszłościową pracę aniżeli programista.
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #studbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #studbaza

ethize +101
#lekarz #lekarz100k
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli

czy można tam spotkać jakąś fajną dziewczynę żeby mieć kompana do zwiedzania itd na miejscuNie wiem ile masz lat, ale pewnie 16-18? Dlaczego miałbyś poznać jakąś dziewczynę tam na miejscu?
Zobacz sobie filmy Bez Planu o Albanii, bo chyba nic nie patrzyłeś jak ten kraj wygląda. Mimo, że typ nie bardzo podkreśła jaki tam syf, to widać co nieco na materiałach. Albania to państwo które w ciągu kilku
@jazdaniebieski2023 imo Albania super. Owszem jest syf, poza centrum miast wszystko wygląda jak jeden wielki plac budowy. Dla mnie miała osobiście duży vibe Gruzji. Szlaki górskie mają bardzo ładne, chociaż nie jest ich za
Kompletnie nie odczułem czegoś takiego i nie wiem skąd ten wniosek, ja byłem w kwietniu
I nie, nie wiem w
Znam ten styl. Muszę jeszcze pooglądać i się zastanowić. Jak laski tam, otwarte na bajerke czy średnio ? Generalnie to podoba mi się uroda Albanek np Dua Lipa. Dużo tam takich?