Wpis z mikrobloga

#bekazpisu #neuropa #bekazkonfederacji #polityka

Wielu oburzy działalności trolli politycznych Tuska na tym portalu. Białek przymyka na to oczy, jego wybór, jego portal.

Mnie to jednak satysfakcjonuje, widzę, że jesteście coraz bardziej zdesperowani i uciekacie sie do coraz gorszych manipulacji, kłamstw, odrażających ataków. Zresztą, nie oczekuję po was niczego więcej ponieważ, nic więcej nie potraficie. Wyborcy liberalni tak i te troll konta to jedna jakość, jeden mental, nic więcej.

Czuję satysfakcję z waszych wariackich ataków bo ja wiem i wy też się kiedyś zorientujecie, że jesteście przeszłością, marginesem. Jesteście czym, co w przyszłym roku zniknie i pozostanie tylko wspomnieniem jak nieświeży oddech.

To dzięki wam i waszej działalności w internecie, przestrzeni publicznej dzień po dniu pozbywanie się poparcia politycznego i dajecie siłę nam, wyborcą prawicy determinację do odsunięcia was od koryta. Każdego dnia przesyłam screeny z waszą działalnością do znajomych, dziennikarzy, do ludzi, którzy są niezdecydowani aby wzięli się w garść i wybrali odsunięcie was od władzy.

Dziękuję. Bez waszej działalności nie mógłbym tylu normalsom uświadomić czym są środowiska liberalne w Polsce i jakie zagrożenie dla narodu polskiego stanowią.

Gaśnica robi brrr na 13% (òóˇ)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba560x_: twój wpis jest tak wypełniony urojeniami i alternatywną rzeczywistością że mam wrażenie że to środowisko brauniarzy to nie jacyś odklejency tylko po prostu zwykłe ćpuny
  • Odpowiedz
@kuba560x_: mam takie same odczucia, polowa wpisow to jakies trollowe psy-opy wymierzone w opozycje i ślepo gloryfikujace KO,
czasem mysle ze to jakies zorganizowane dzialania na duza skale bo nikt normalny dzien w dzien tak by nie cisnal w nich z takim jadem
  • Odpowiedz
@mattt-pittt: z PiS tez kupa trolli ale mysle, ze są mniej agresywne i perfidne. P.S. Nienawdze PIS i konfy. P.S 2. Od PiSu tylko KO bardziej nienawidze. Jbc ich wszystkich, wszystko to sa zdrajcy i agenci obcych wywiadów.
  • Odpowiedz