Aktywne Wpisy

rio574 +533
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz
Dorciqch +147
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz

#budowadomu #budujzwykopem #budowa #dom #lazienka
źródło: yugkk
PobierzLepiej wstawić krzesło prysznicowe, np. https://www.ikea.com/pl/pl/p/baesingen-krzeslo-prysznicowe-antracyt-10595967/
Masz: tanio, szybko, wygodnie i czyściej.
@Erk700: To pewnie dlatego że nie masz jednak tego spadku XD
@kolejne_juz_konto: Ja akurat nie mam takiego siedziska. We wszystkich miejscach, które odwiedziłem był tam syf, nawet jeżeli zachowano spadek. Może to wynikać z faktu, iż ludzie odruchowo kładą tam szampony/ gąbki/ koszyki, które cały czas od spodu są mokre.
@Erk700: Ale wiesz że łazienkę się myje, prawda? Chwila mycia i masz czysto oraz schludnie, oby tylko właśnie spadek był, bo inaczej się grzyb wda. I jeżeli nie ma zrobionych półek, to logicznym jest że ludzie stawiają tam kosmetyki do mycia. Z tego co widzę po projekcie, to też nie
Półki prysznicowe to nie problem: przyczepiane/ przyklejane/ rozporowe; można łatwo wyjąć, nie muszą przylegać do ściany długim bokiem.
U mnie akurat powstałe siedzisko było wynikiem schowania tam rur odpływowych. Nie zauważyłem żeby robił się tam syf (mimo, że pełniło też funkcję półki na szampony i żele). Zrób w miarę konkretny spadek (z 5%), przypilnuj żeby krawędź była ładnie równo wyprowadzona, żeby w fudze nie gromadziła się woda, i będzie
@Erk700: I ten idealny prysznic jest tutaj z nami, w tym pokoju? Zajmuję się domem od ... c--j wie jak długiego czasu, nigdy nie widziałem prysznica czy jakichkolwiek płytek, które nie wymagałyby czyszczenia choćby raz na miesiąc. Przecież nawet jakby woda nie stała, to masz jeszcze kamień czy osady z mydła (kosmetyków), to się niby nie
@Erk700: O kurvva, w życiu nie czytałem większej głupoty XD Wybacz, ale sprzątałeś coś kiedykolwiek? Jakąkolwiek łazienkę? Mydło w żadnej wersji (stałe/w płynie) nigdy nie spłucze Ci się w 100%, zawsze zostawi minimalny osad. I wyobraź sobie, że nie każdy ma jak zamontować filtr do wody na całą instalację.