Aktywne Wpisy

ethize +255
#lekarz #lekarz100k
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli
do 240 zł/h ~ ok. 40 000 zł brutto maksymalnie na kontraktach
taka jest "rekomendacja" Ministerstwa Zdrowia
oby jak najszybiej wprowadzli

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

#polska #ciekawostki
źródło: 702298822_122362218386225590_7635830142896026446_n
Pobierz@arch_Kris: normalnie jak k---a w mieście
@arch_Kris: W centrum 2 milionowego miasta jest asfalt, niesamowite xd
@czerstwy_swierszcz: w centrum tak, zdecydowanie nie potrzeba takich przeskalowanych ulic jak Krucza na zdjęciu.
źródło: IMG_0313
PobierzPo co tam samochody skoro to najlepiej skomunikowane miejsce w mieście XD
Przecież właśnie to poprawiają
@siadaj_Kulson: W żaden sposób nie pogarszają sytuacji. Dzięki takim zabiegom w centrum miasta powstaje ciągła strefa spacerowa, plan widzisz na obrazku wyżej. To ludzie chodzą do knajp, sklepów i galerii a nie samochody, nikt tam nie chce samochodów. samochodem można sobie na luzie pojechać gdzie indziej jak się lubi ale do centrum nie trzeba bo i tak jest tam ciasno.
źródło: IMG_1913
Pobierzna Marszałkowskiej właśnie wszystko upada bo nikt tam nie chce chodzić bo ulica jest za szeroka i głośno. Dużo lepiej tocwyglada na odcinku od pl zbawiciela do pl unii lubelskiej, tam masz lokale co krok w zasadzie
Warszawiacy generalnie tego nienawidzą i dlatego Trzaskowski wygrywa w cuglach
A plan super, jest lepiej zdecydowanie
U mnie w mieście zajebista resturacja była czy nadal jest, ale nigdy nie ma tam gdzie zaparkować, bo a to słupki zabieranie miejsc itd. Sytuacja rozwiązała się tak że ostatnio tam byłem z 6 lat temu, co z tego że jest smacznie jak nie ma gdzie zaparkować, więc przestałem tam jeździć ¯\(ツ)/¯
dopóki nie było problemów z parkowaniem to jeździłem. nie da się dojechać zostawić auta, no to przestałem
@czerstwy_swierszcz: no i zajebiste podejście.
Na c--j nam w centrum tyle aut, skoro można podjechać komunikacją, albo uberami?
od lat praktycznie nie zapuszczam się do centrum samochodem, bo to nie ma sensu, więc jak dla mnie to mogą wpizdu w ogóle zablokować ścisłe centrum z samochodowego ruchu prywatnego xD