Aktywne Wpisy

Dragnipurake +34
Rano wisiał tu wpis, ale zniknął, więc wrzucam zdjęcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
źródło: kiszak
Pobierz
Afrobiker +373
źródło: 1000006924
Pobierz

Tytuł:
RingAutor:
Kōji SuzukiGatunek:
horrorOcena: ★★★★★★★★☆☆
ISBN:
9788324004997Tłumacz:
Katarzyna JakubiakWydawnictwo:
ZnakLiczba stron:
324Obejrzałeś przeklętą kasetę? Pozostało Ci tylko siedem dni życia.
Pewnie większość osób kojarzy film, nie wiem, jak z książką, dlatego postanowiłem po nią sięgnąć i przy okazji uzupełnić bingo o pozycję "Autor pochodzący spoza Europy i Ameryki Północnej". Bardzo dobra pozycja w świecie horrorów. Klimat walki z czasem i próby rozwiązania nietypowej zagadki wylewa się z książki. Końćowka potrafiła zaskoczyć i dołożyc do i tak wysokiego poziomu grozy, z którą mierzy się czytelnik
Film jest inspirowany wydarzeniami z książki, a nie adaptacją, więc nie ma powtórki z rozrywki. (mowa o The Ring)
Prywatny licznik: 42/52
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #czytajzwykopem #bookmeter #czytelniczebingo #horrorbookmeter
źródło: 352x500
Pobierzźródło: 462145ecb7e361f94834c9b0fefbe116ba4dee34cc91b998fc131eacf9c8fbf3
PobierzObecne pokolenie nie wie co to kaseta VHS.
Może więcej, ale już za półmetkiem jestem.
Śmieszne będzie potencjalne wznowienie, gdzie trzeba by oglądać przeklętego tiktoka xD
@Gomusss: podobny motyw jest w Duch z wyspy Krzysztof Zajas.