Wpis z mikrobloga

I co tam, zadowoleni? Nabiliscie nam viewsow na filmikach z odejścia na emeryturę i wracamy do normalności. Macie się zachwycać spektakularnym powrotem!1! Kpina i cyrk #wwe #wrestling
Vunshi - I co tam, zadowoleni? Nabiliscie nam viewsow na filmikach z odejścia na emer...

źródło: 1000017843

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vunshi: sram na tko i wwe w obecnej formie, nie ogladalem raw i tego programu pewnie rowniez, ale to akurat jedna z najlepszych (najlepsza?) rzecz, jaką wwe zrobiło w ostatnim czasie.
W rzeczywistości, w której ogłaszane są powroty/debiuty na Royal Rumble i non stop są jakieś przecieki, sytuacja gdzie ludzie uwierzyli w emeryturę Brocka - ja też, żeby to się okazało workiem, jest super. Zdania o WWE oczywiście nie zmieniam,
  • Odpowiedz
  • 4
@Wojt_ASR_: nie kupuje takiego baitowania na emerytury w zasadzie nigdy i ktokolwiek by to był, zdania nie zmienię. Tym bardziej zostawiając buty w ringu itd.
Rozumiem co masz na myśli, ale jeśli jedynym plusem sytuacji jest to że nikt tego nie zleakowal to w jakiej my jesteśmy dupie w ogóle xd inna sprawa że udawało się też utrzymać w tajemnicy kontuzje Rollinsa np.
Oba nie potrzebuje Brocka w obecnej sytuacji.
  • Odpowiedz
@Vunshi: hmmmm, no w sumie masz rację z tym, że bardziej over niz na wmce brock juz oba nie moze uczynić, więc wwe poszło po dwa viralowe momenty - najpierw na wmce, no i teraz.

Natomiast WWE też sobie trochę utrudniło życie takim mocnym budowaniem Oba, bo naturalnym krokiem byłby któryś z głównych pasów, a one teraz chyba zablokowane, więc oni tym feudem albo sobie kupują czas - w przypadku
  • Odpowiedz
  • 0
@Wojt_ASR_: zatrzymali by się na WM i też byłoby dobrze a tak doją krowę xd

Dlatego ja nie jestem fanem takich powerhouseow i tego jak są w WWE budowani. Nie da się dawać mu ciągle wygrywać i liczyć że ludzie się nie znudzą. A z kolei ciężko tak wielkiego chłopa bookowac przegrywając. Trochę ten sam problem z wszelką zabawa z czymś nadnaturalnym jak Fiend czy Demon Balora.
Mój hot take
  • Odpowiedz
@Vunshi: Porównanie do nadnaturalnych spoko, natomiast imo Oba wejdzie do main eventu przez to jak jest over i jak był over w NXT. On ma prezencję i wejście, do tego jest protegowanym tryplaka. Imo oni po prostu teraz doją jeszcze Punka/Romka jeśli chodzi o główny pas, no ale potem wejdzie Oba.

Natomiast tak, zdecydowana większość powerhousów wiadomo jak kończy, zresztą to też wynika z tego, że cały ich gimmick to
  • Odpowiedz