Aktywne Wpisy

szcz33pan +2616
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#bekazestanowskiego #kanalzero #wojna #ukraina #militaria #bekazpisu
źródło: Screenshot 2026-05-19 at 09-40-01 Jarosław Wolski (@wolski_jaros) _ X
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/86169019/pan-z-defence24-pl-wybral-p-----c-i-od-kilku-dni-z
#bekazestanowskiego #ukraina #wojna #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
"składane ręcznie nie znaczy, że to ręczna produkcja" xDˣᴰ
źródło: Screenshot 2026-05-19 at 11-19-09 Pan z defence24.pl wybrał przemoc i od kilku dni znęca się nad Stanows... (@Jarusek) - strona 2 Wykop.pl
Pobierzźródło: 1000019477
PobierzZrób jeszcze 10 wpisów o Stanowskim i nie zapomnij na jakakolwiek krytyke odpowiedziec Mariuszek z Brajton.
@Desire22: najważniejsze że lewakuf dópa piecze XDD dlatego Krzysio nie miał czasu odpalać gryla w ostatnich dniach i wiernie bronił grubasa z tvzarublika
Na 90% wiedziałem, że pieprzysz glupoty wiec do szybkiego roztrzygniecia wpisałem w AI. AI potwierdziło że pieprzysz glupoty tak jak by potwierdzilo, że mieszkamy
@SkaczoncyPonikKolny: No dokladnie, używam tego argumentu tylko po to by zagotować wam krew w dupie.
Zreszta to tylko parowanie, bo sami nagminnie stosujecie argumentum ad mateckum czy ad dupom pieczom
Stosujemy Tylko wtedy kiedy prawuski powtarzają głupoty wymyślone w pisowskich i ruskich trollowniach
@Desire22: stosujemy tylko po to żeby wyśmiać stosowany od lat przez prawaczków argument usprawiedliwiający ich debilne zachowania jak np podziwianie alfonsa
Wyjaśniłem krok po kroku co w tym wpisie jest kłamstwem - Nasraleś znaków
Wyjaśniłem gdzie jest twoje kłamstwo- Użyłem AI wiec sie nie liczy, a czemu? Bo tak xddd bo to AI. Jakbym użył google to by bylo, że w internecie szukam a nie encyklopedii?
Silniczki sie czepiają Mariuszkow z
@Jarusek: Konkretnie, co AI zle napisalo w odniesieniu do komentarza ktory ten typ napisal, konkrety poprosze.
źródło: 1000019477
Pobierz