Wpis z mikrobloga

• 22
@Desire22: chłopie. Stanowski napisał "pioruny nie są ROBIONE ręcznie" - normalnie skłamał. Pioruny są "robione" ręcznie. W dużej mierze czas wyprodukowania pioruna to właśnie ręczny montaż - i to był sens wypowiedzi Wcisło, która mówiła, że robią na 4 zmiany, aby wyrobić się z produkcją - Stanowski KŁAMSTWAMI chciał ją zdyskredytować. Ty wjeżdżasz z AI, bo samodzielnie nie potrafisz myśleć. Jesteś typowym Mariuszkiem, który codziennie czeka na przekaz dnia od
  • Odpowiedz
@Jarusek: A ja ci powiem tak: nie obchodzi mnie co tam Stanowski se pisze, bo to nie ja sledze jego X. Zwracam uwage na odpowiedz twoja do typa w którym wprost starasz się wmówić klamstwo, że produkcja reczna to składanie reczne i nie ma żadnej różnicy.
Na 90% wiedziałem, że pieprzysz glupoty wiec do szybkiego roztrzygniecia wpisałem w AI. AI potwierdziło że pieprzysz glupoty tak jak by potwierdzilo, że mieszkamy
  • Odpowiedz
najważniejsze że lewakuf dópa piecze XDD

@SkaczoncyPonikKolny: No dokladnie, używam tego argumentu tylko po to by zagotować wam krew w dupie.
Zreszta to tylko parowanie, bo sami nagminnie stosujecie argumentum ad mateckum czy ad dupom pieczom
  • Odpowiedz
  • 2
@Desire22: chłopie nasrałeś tyle znaków w obronie typa, który broni Stanowskiego w tak koślawy sposób, że aż oczy bolą. Stanowski bezczelnie skłamał i przestańcie go bronić, bo się dzieci ośmieszacie - zwłaszcza, gdy wstawiacie zrzuty z AI.
  • Odpowiedz
sami nagminnie stosujecie argumentum ad mateckum

Stosujemy Tylko wtedy kiedy prawuski powtarzają głupoty wymyślone w pisowskich i ruskich trollowniach

czy ad dupom pieczom

@Desire22: stosujemy tylko po to żeby wyśmiać stosowany od lat przez prawaczków argument usprawiedliwiający ich debilne zachowania jak np podziwianie alfonsa
  • Odpowiedz
@Jarusek: O jezu xD jakbym chyba swojego starego slyszał internet to było zło a teraz dla millenialsow AI to zło

Wyjaśniłem krok po kroku co w tym wpisie jest kłamstwem - Nasraleś znaków

Wyjaśniłem gdzie jest twoje kłamstwo- Użyłem AI wiec sie nie liczy, a czemu? Bo tak xddd bo to AI. Jakbym użył google to by bylo, że w internecie szukam a nie encyklopedii?
Silniczki sie czepiają Mariuszkow z
  • Odpowiedz
o k---a do kolekcji brakowało jeszcze Mariuszka ze sztuczną inteligencją. K---a jak wy zdanie matury? xDˣᴰ

@Jarusek: Konkretnie, co AI zle napisalo w odniesieniu do komentarza ktory ten typ napisal, konkrety poprosze.
Desire22 - > o k---a do kolekcji brakowało jeszcze Mariuszka ze sztuczną inteligencją...

źródło: 1000019477

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Desire22: po pierwsze Stanowski mówi, że nie są ROBIONE ręcznie po drugie, jeśli większość czasu produkcji pioruna to "ręczna robota" to są produkowane ręcznie według tej teorii przedstawianej przez AI. Jezu ile twój stary musiał wypić alkoholu, gdy cię robił?
  • Odpowiedz