Aktywne Wpisy

vladi_putin +247
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć chce zacząć budować dom i szukam powoli jakiś wykonawców i jeden niby dobry chce 150k za robociznę na ten moment za sso. Czy to nie jest trochę zbyt drogo? Dom to Bueno 2
Ile uczciwie może taki kosztować
https://www.extradom.pl/projekt-domu-bueno-2-WOF1141
Na normalnym fundamencie a nie płycie
@Wypokowicz93: może poszukaj wykonawców po znajomych itd, niż jakiegos noł nejma brać, ja też szukałem ekipy x lat temu to znalazłem dzięki znajomemu który też budował, a okazało się że to nasz wspólny znajomy i w
żartujesz prawda?
źródło: 1000019403
PobierzCo prawda 3 lata temu, ale az tak bardzo ceny nie mogly pojsc do gory.
Jaka lokalizacja?
Robocizna za fundamenty, i mury 80k
Inna ekipa robi dach i biorą 35k.
Nie polecam brać firm od wszystkiego. Dostanie wycen od 7 firm za mury i 7 firm za dachy to była kwestia wysłania 14 maili w jedno popołudnie i wyszło taniej niż firma
Dziękuję za odpowiedź
Kurczę widzę tą budową to ciężki orzech do zgryzienia
Ja na Twoim miejscu pojezdzilbym po okolicznych budowach, zeby porozmawiac z inwestorami. Ludzie nie maja problemu z polecaniem dobrych wykonawcow i narzekaniem na zlych.
Operatorzy betoniarek widza najwiecej, tez warto zapytac :)
Twoj kierownik budowy tez ma na pewno jakies ekipy do polecenia.
Do ugrania masz kilkadziesiat tys..