Wpis z mikrobloga

Do Biedronki przy Panfil po te kable i powerbanki (zapowiada się wspaniale! Zważyłem na wadze na mięsnym i jest nieco ponad 200 gram!!!), nie ma co chodzić. Kupiłem wszystko co było do androidowców. Został do iPhone'ów. Mieliście cały dzień. 6 minut przed zamknięciem wyszedłem.

#tomaszowmazowiecki #biedronka #telefonykomorkowe
Poludnik20 - Do Biedronki przy Panfil po te kable i powerbanki (zapowiada się wspania...

źródło: 3036

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Poludnik20: powerbank za 34 zł (10k mAh). On jest malutki. Mieści się w dłoni. Zbliżyłem bo nie łapało wyświetlacza z %. Mam dwa odrobinę mniejsze. Pierwszy kupiłem w Kauflandzie w Łodzi przy Wróblewskiego, gdy miałem 10% a musiałem kupić bilet powrotny na Łodzi Fabrycznej. No ale on kosztował 6 dych. Potem dokupiłem taki sam w Tomaszowie w Kauflandzie, bo ten łódzki uznałem za bardzo wygodny. Wcześniej, kilka lat temu kupiłem
Poludnik20 - @Poludnik20: powerbank za 34 zł (10k mAh). On jest malutki. Mieści się w...

źródło: 3038

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@mkorsov: i tak go okleję. W tanim sprzęcie piętą ahillesową jest zawsze obudowa. Na czymś muszą przyoszczędzić. Oklejam czarną taśmą naprawczą 3M, dając zwykle trochę więcej. Z metr. Bushcraftowcy tak radzą. Tą taśmę zawsze można odlepić i wykorztyać w innym celu. Jeśli ładnie przykleisz, bez paprochów, włosów itd. to po jednym użyciu potem jeszcze spoko się klei i trzyma co ma trzymać. No ale przede wszystkim jeśli upadnie to jeśli
  • Odpowiedz
  • 0
@Poludnik20: ja.go rano.nie.widzialem, wziąłbym od razu. Kabli mam trochę. Powerbank jest ważniejszy. W takiej cenie. Myślałem, że są same kable. Któraś widocznie schowała na końcu. A tu wjazd na zamknięcie ;)))
  • Odpowiedz
  • 0
@mkorsov: naprawdę polecam. Moje pierwsze słuchawki bezprzewodowe były tej marki. Zapłaciłem za nie 20 zł. Jedna przestała działać ...po 3 latach. Przestała się ładowac. Ale od tego czasu jeśli jest dobra cena biorę ich w ciemno. Moim zdaniem warto. Powerbank jest bardzo milutki w dotyku. Jak mydełko.
  • Odpowiedz