@aett: dostałem objawienia. Zostałem wybrańcem, jak neo w matrixie
Po prostu ktoś w końcu musi mówić wam jak jest a nie pi3rdolić a w p0lsce NIE MA nikogo na całej scenie twitterowo youtubowej nie ma jednej j3banej osoby która by uczciwie mówiła zwyklakom hazardzistom jak wygląda ta gra tak naprawdę
Gra która została stworzona żeby was na kasę j3bac, daliście sobie wkręcić że macie jakieś szanse czy że możecie osiągnąć
@IlikeTrains: pi3rdolisz jak hazardzista jesteś właśnie idealnie pod giełdę stworzony to teraz ja ci powiem jak jest naprawdę
Jedna pozycja, dwie, pięć, czy 20 nie ma żadnego znaczenia
Liczy się wartość oczekiwana w długim okresie czyli powiedzmy suma wygranych i przegranych na próbce 1000 pozycji która jest odpowiednią ilością statystycznie żeby pokonać wariancję
I teraz oprócz tego że musisz pokonywać rynek to musisz go pokonywać tak mocno żeby jeszcze opłacić
@IlikeTrains: nie ma to żadnego znaczenia na dystansie jednej pozycji czy rzucisz moneta czy jakaś tam urojona strategia będziesz rozgrywał
Znaczenie ma wartość oczekiwana, a jeżeli jest dodatnia to zarobisz jak pokonasz wariancję, czyli jak będziesz miał istotną statystycznie próbkę. Do tego czasu przpi3rdolisz wszystkie pieniądze zanim to sprawdzisz bo tak jak mówię, nawet jak masz przewagę to zeżrą ją opłaty którymi nawet głowy sobie nie zaprzatasz jak na prawdziwego
Zaprawdę powiadam wam przpi3rdolicie swoje depozyty na cfd bo to scam i oszustwo ament
źródło: obraz
PobierzPo prostu ktoś w końcu musi mówić wam jak jest a nie pi3rdolić a w p0lsce NIE MA nikogo na całej scenie twitterowo youtubowej nie ma jednej j3banej osoby która by uczciwie mówiła zwyklakom hazardzistom jak wygląda ta gra tak naprawdę
Gra która została stworzona żeby was na kasę j3bac, daliście sobie wkręcić że macie jakieś szanse czy że możecie osiągnąć
@pysznewpierdalator: Masz szansę, a nawet dwie:
A) 1. Kupujesz. 2. Cena rośnie. 3. Zamykasz.
B) 1. Sprzedajesz. 2. Cena spada. 3. Zamykasz.
Daj plusika jeśli pomogłem
Jedna pozycja, dwie, pięć, czy 20 nie ma żadnego znaczenia
Liczy się wartość oczekiwana w długim okresie czyli powiedzmy suma wygranych i przegranych na próbce 1000 pozycji która jest odpowiednią ilością statystycznie żeby pokonać wariancję
I teraz oprócz tego że musisz pokonywać rynek to musisz go pokonywać tak mocno żeby jeszcze opłacić
Znaczenie ma wartość oczekiwana, a jeżeli jest dodatnia to zarobisz jak pokonasz wariancję, czyli jak będziesz miał istotną statystycznie próbkę. Do tego czasu przpi3rdolisz wszystkie pieniądze zanim to sprawdzisz bo tak jak mówię, nawet jak masz przewagę to zeżrą ją opłaty którymi nawet głowy sobie nie zaprzatasz jak na prawdziwego
Dzisiaj 71.57 USD i 1616.05 PLN zrealizowanego zysku, a podobno był jakiś kibel. Ile na nasdaczku zarobione?