Wpis z mikrobloga

@Jarusek: Stano to chyba w jakimś ciągu alkoholowym jest bo typ od kilku dni to widzę, że ma meltdown totalny, teraz o tym Piorunie, ostatnio o butelkomaty, wczoraj czy tam przedwczoraj jeszcze biadolil, że na eurowizji ukraincy powinni nam 12 pkt przynieść w zębach, choćby Kapela pierdział tyłkiem, w międzyczasie rok po wyborach dalej przeżywa Sznepfową XD Może jakichś leków nie wziął, nie wiem
  • Odpowiedz
@feelthecool: on jest idealnym materialem na przywodce ciemnogrodu, inteligencja powyzej stredniej, szczegolnie werbalna, wiekszosc materialow ma stronnicze zabarweinie emocjonalne, zeby widz nie musial samodzielnie decydowac, ktora strona ma racje xd
  • Odpowiedz
@Jarusek: czemu podejrzenie? Jest pewne że Stanowski nie ma pojęcia o tym procesie produkcji, co nie jest zaskakujące bo qie o tym dobrze pewnie garstka ludzi w kraju to czemu akurat youtuber miałby być w tym gronie
  • Odpowiedz
@Jarusek: O czyli jednak skrajny korwinista Wypartowicz jednak lepszy od Stanowskiego ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie spodziewałem się, że akurat Ty będziesz tutaj postował kucy chwaląc ich.
  • Odpowiedz
  • 2
Nie spodziewałem się, że akurat Ty będziesz tutaj postował kucy chwaląc ich.

@Khorne_: niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który kiedyś nie był kucem. BTW postuję też np. Najmana.
  • Odpowiedz
@Potrkow: przeprosić to raczej nie ale faktycznie nie zwróciłem uwagi, że to screen opa. Więc fakt błąd z mojej strony.
Natomiast nadal uważam, że chłop nie ogarnia jak działają kryptowaluty bo uważa, że ustawa zablokowanoby możliwość wyprowadzenia krypto z giełdy.
  • Odpowiedz
  • 2
@WhiskeyIHaze: to nie kwestia zwrócenia uwagi, chłopie ty nie potrafisz logicznie myśleć. Co się musi dziać w tak kalekim mózgu, że w ogóle narodziła się w tobie myśl, że wstawiam screeny, których autorem miałby być Bartłomiej Wypartowicz. Już o pojęciu uzasadnienia Nawrockiego, gdzie opisuje mechanizm blokady kont i środków na giełdzie kryptowalut nie wspomnę...
  • Odpowiedz
@feelthecool lubiłem chłopa jako prowadzącego wywiady z ciekawymi ludźmi.
Podobał mi się jego styl prowadzenia rozmowy.

Ale jako publicysta i komentator wydarzeń społeczno-politycznych nie mam do powiedzenia więcej niż "XD"
  • Odpowiedz
@Jarusek: już udowodniłeś jak ty bardzo logicznie myślisz gdy przez 20 postów pisałeś, że mam sobie przeczytać jak ustawa ma blokować przesyłanie krypto a potem stwierdziłeś, że ta ustawa w ogóle o tym nie mówi.
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: serio ty nie masz pod kopułą klepek. Mam 10 razy pisać to samo, że nie rozumiesz mechanizmu blokady środków NA GIEŁDZIE i mylisz to z jakąś twoją urojoną techniczną globalną blokadą transferu bitcoina. Nie rozumiesz, tak samo jak nie zrozumiałeś zrzutu ekranu z iksa, że to są moje screeny i że to ja mam zablokowane konto Stanowskiego.
  • Odpowiedz