@Jarusek: stanowski, dziennikarz sportowy który stał się specjalistą od wszystkiego. Każdy sport, każda dziedzina nauki. A wszystko to oparte o chłopski rozum
@feelthecool: Stanowski twierdzi, że butelkomaty (czy jak tam je nazwać) sprawiają, że butelki nie nadają się do recyklingu xD Gorszej bzdury nie słyszałem, ale mariuszariat łyknął to.
@feelthecool: Nie no, przeciez on ponoc nie ma swojego zdania, tylko daje sie wypowiadac specjalistom i eksoertom. On nie ma swiatopogladu i jest transcendentym bytem ponad wszystkimi oderwanym od bytności i przecietnosci xD
@feelthecool: ale on nawet nie był nigdy dziennikarzem sportowym. Dziennikarz sportowy siedzi w statystykach, analizach, taktyce, szuka źródeł do newsów, komentuje w TV wydarzenia sportowe, a jedyne co robił Stanowski, to uprawiał tabloid.
@Jarusek: jednym dzieckiem jesteś tutaj ty. Gdzie ja coś o stanowiskiem pisze. Pisze tylko o tym jak działa X, Ty znów nie kumasz jak działa jakaś technologia xD
@WhiskeyIHaze: hahahaha nawet nie wiesz jak działa x. Zrzuty ekranu są z mojego konta, to ja mam zablokowanego Stanowskiego, a nie Pan z defence24.pl który prowadzi dyskusje z zakłamanym Stanowskim. Ty jesteś niereformowalny buhahahhahahahahaha i ty niby wielce ogarniasz kryptowaluty xD
@Jarusek: @markus666 chłop najwyraźniej nawet nie potrafi czytać, skoro nie wie, co znaczy "Ten wpis pochodzi z konta, które zostało przez Ciebie zablokowane".
@Andzejuk: @WhiskeyIHaze udzielał się w moim wcześniejszym poście, i potwierdzam, chłop nie umie czytać, ani pisać. Za to powtarzał jak katarynka zakute mu do łba kłamstwa i ciągle, że "on się zna na krypto". On się tak zna na krypto jak na iksie xD
@WhiskeyIHaze: i co przeprosisz? Bo wyraźnie jestes w bledzie
@Potrkow: żartujesz? coś ty... Teraz mnie naszła taka myśl, że gdybym był nieco młodszy, i byłbym kobietą, to serio wolałbym murzyńskiego kutanga niż jakiegoś Mariuszka wychowanego przez propagandę Mentzenowsko-Stanowską. Serio, młode kobiety mają teraz totalnie p--------e.
@feelthecool: wszystko by zadowolić swoich fanów. A mając taką widownię jaką ma i takie zobowiązania jakie musi ważyć słowa by nie urazić nikogo. To coraz trudniejsze.
#bekazestanowskiego #ukraina #wojna #bekazpisu
źródło: Screenshot 2026-05-18 at 17-41-21 Główna _ X
Pobierzźródło: Screenshot 2026-05-18 at 17-43-59 Wpisy z odpowiedziami użytkownika Bartłomiej Wypartowicz (@WypartowiczBa) _ X
Pobierz@WhiskeyIHaze: hahahaha nawet nie wiesz jak działa x. Zrzuty ekranu są z mojego konta, to ja mam zablokowanego Stanowskiego, a nie Pan z defence24.pl który prowadzi dyskusje z zakłamanym Stanowskim. Ty jesteś niereformowalny buhahahhahahahahaha i ty niby wielce ogarniasz kryptowaluty xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@WhiskeyIHaze udzielał się w moim wcześniejszym poście, i potwierdzam, chłop nie umie czytać, ani pisać. Za to powtarzał jak katarynka zakute mu do łba kłamstwa i ciągle, że "on się zna na krypto". On się tak zna na krypto jak na iksie xD
@Potrkow: żartujesz? coś ty... Teraz mnie naszła taka myśl, że gdybym był nieco młodszy, i byłbym kobietą, to serio wolałbym murzyńskiego kutanga niż jakiegoś Mariuszka wychowanego przez propagandę Mentzenowsko-Stanowską. Serio, młode kobiety mają teraz totalnie p--------e.