Aktywne Wpisy

chciejstwo +40
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
nilmerg +38

Moja głupia teoria: trochę wygląda jakby wygrana Bułgarii, tej samej, której obecny rząd jest prorosyjski i jest przeciw sankcjom, miała być podłożem do przywrócenia Rosji do konkursu, bo Bułgaria zawsze może dać ultimatum... Bo był jakiś tam może hype na kawałek Bułgarii, ale u bukmacherów do ostatnich chwil nie była w top 3 (potem się to zmieniło) i stawiano raczej na inne utwory...
#eurowizja #teoriespiskowe
i co ta teoria ma wspólnego z televotingiem, to już prędzej jury można byłoby w ten sposób przekręcić
@wypokpok: tak, bardzo głupia
nie prościej:
"bambaramba" łatwo było zapamiętać i nie było złą piosenką jak ferto srerto
konkurencja z dobrymi piosenkami z refrenem do zapamiętania to był izrael (tutaj oczywiście już były kupione głosy publiczności) i eeee, musiałbym zobaczyć powtórki bo nie zapamiętałem
Gosciu ktory odpowiada za staging Bulgarii wczesniej robil to dla:
Szwecja 2015 - Mans Zemerlow - Heroes - 1 miejsce
Finlandia 2023 - Cha Cha Cha - 2 miejsce
Szwajcaria 2024 - Nemo - 1 miejsce
I jeszcze cos co mialo 2 miejsce ale nie pamietam