Aktywne Wpisy

Ukiss +31
Jarosław Kaczyński nie zdał z 10. do 11. klasy. Zostało to jednak w pewien sposób "odkręcone" i przez to prawdopodobnie nielegalnie podszedł do matury.
Polityk przyznał w swojej książce "Polska naszych marzeń", że w szkole nie szło mu najlepiej - musiał powtarzać klasę, a raz nie zdał z 10. do 11. klasy (wtedy szkoła podstawowa była szkołą 7-letnią, tworząc wraz z 4-letnim liceum ogólnokształcącym 11-letni cykl kształcenia ogólnego, w którym kolejne klasy stanowiły
Polityk przyznał w swojej książce "Polska naszych marzeń", że w szkole nie szło mu najlepiej - musiał powtarzać klasę, a raz nie zdał z 10. do 11. klasy (wtedy szkoła podstawowa była szkołą 7-letnią, tworząc wraz z 4-letnim liceum ogólnokształcącym 11-letni cykl kształcenia ogólnego, w którym kolejne klasy stanowiły

_Alessandro_ +11
Jak mogę być zdrowy psychicznie, skoro w wieku 25 lat:
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,
- nie robiłem minetki,
- nie lizałem anuska,
- nie pieściłem cycocha,
- nie robiłem lodzika,
- nie spuściłem nasienia na twarz julki,

#bekazpisu #bekazkonfederacji #bitcoin #kryptowaluty #gielda #polityka
źródło: Screenshot 2026-05-18 at 13-31-16 Tajemnica zniknięcia twórcy Zondacrypto. Ujawniamy nowe informacje
Pobierzźródło: IMG_20260423_090239
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Griev: to jak nie jesteś w temacie to może się nie odzywaj? Wskazani bronili Zondacrypto niczym lwica swoje lwiątka.
Wskazani bronili Zondacrypto niczym lwica swoje lwiątka. Serio nigdy nie wyświetliły ci się wypowiedzi tych osób? Czy głupio udajesz?
@Griev: nie mogłem go najpierw usunąć, a później zacytować xD Czyli głupio udajesz.
źródło: HHNvnzLXkAE0PVD
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
co to ma do rzeczy? xD
@WhiskeyIHaze: bo ci Memcen tak nakłamał? xD
primo ustawa wprowadzała dyrektywę unijną o międzynarodowej współpracy instytucji nadzorczych nad giełdami kryptowalut.
secundo ustawa dawała możliwości blokady środków na giełdzie.
tertio ustawa dawała możliwość blokady strony giełdy, aby kolejni ludzie nie