Aktywne Wpisy

Mogę wziąć 1 mln kredo na 5.5% z gwarancją BGK, na firmę. Nie muszę faktur przedstawiać, na dowolny cel.
Kusi, aby zrobić arbitraż i kupić np. lokal z żabką na 6.5% lub w----ć w giełdę.
#gielda
Kusi, aby zrobić arbitraż i kupić np. lokal z żabką na 6.5% lub w----ć w giełdę.
#gielda

bydlo +15
śmieszą mnie wykopki co kibicują garnuchom zamiast Argentyńskiej rasie panów #mecz

( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co jeśli oddała dziecko do opieki a psa wieze właśnie do przedszkola? xD
#psy #zwierzaczki #zwierzeta #dzieci #heheszki #logikarozowychpaskow
źródło: 1000026480
PobierzA no i z psami bardzo silnie wiaz sie tez mezczyzni.
@elberet yep. Raz ze sa srogo odklejeni, to pewnie to jakas mlodziez. 2006 to juz byly calkiem spoko czasy :D
Menele w wózkach puszki wożą to psa nie można?
c--j że pies może ma już z 20 lat i ledwo chodzi dlatego używają wózka żeby mógł chociaż trochę poprzebywać na świeżym powietrzu…
C--j że może pies chory i jadą do weterynarza i taki transport jest w miarę wygodny
C--j że może nawet jasna do weterynarza
@Aster1981: Naprawdę nie widzisz tutaj nigdzie problemu?
@Notes: zesrałeś się
Nie nie. Póki co to wykopki zesrały się o to że kobiety nimi gardzą oraz zesrały się o to że ktoś życie sobie zgodnie z własny wyborem a nie służy jako maszynka do rodzenia bachorów XD
@Cztero0404: proszę, wytłumacz nam na czym polega problem w tym wypadku? Wolabys żeby pies biegał luzem w pociągu czy o co chodzi? Może problemem jest to, że ktoś podróżuje ze zwierzęciem? Czy problem polega na tym, że takiemu zwierzakowi trzeba kupić bilet, ale jeśli jest w transporterze to już nie ma takiej konieczności?
@srady-dupady: Przede wszystkim to wolałbym żeby w wózku przeznaczonym do wożenia dzieci było prawdziwe dziecko, ale może z dużo wymagam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paluszki_rybne: Na całe szczęście w psychiatryku zamyka się ludzi, którzy stanowią zagrożenie dla siebie lub otoczenia a nie wg. widzi mi się wykopka.