Wpis z mikrobloga

@piotr_p0lak: rel, żadna się nie przyzna ale poród bywa wręcz upokarzający, ale jest jeszcze jedna ważna sprawa.
Ja wiem kiedyś było cienszko baby w polu rodziły i kopały Pyry do wieczora i na własnych nogach wracały z noworodkiem i wiadrem pyrów do izby, ok.

Ale dzieciaki były same sobie, jak były niegrzeczne to wpierd0l (nie twierdzę że to dobrze), nikt nie oceniał czy ta matka jest dobra czy niedobra bo
  • Odpowiedz
  • 3
@ViviennYoung: pracuje z polakiem zakolakiem który w pracy mówi że jego babsztyl jest w ciąży , prymityw rechocze że będzie chodził na prostytutki jak jego krowa będzie goić krocze. Taki szacunek ma do swojego babsztyla matki jego dziecka że w robocie wśród kolegów rozmyśla czy po ciąży będzie miała wiadro z pixdy.... po co kuxrwa polki mama rodzi dzieci takim pi3rdolnietym p0lakom
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: a wiesz, że baby też mają takie myślenie? Po co czekać na zgodę lekarza po porodzie, co z tego że nadal Ci się goi kuciapa, chłop ma swoje potrzeby.
Szczytem było na madkowej grupie typiara pisała że ciąża zagrożona ale monsz nalega i komentarze że NO PRZECIEŻ MA POTRZEBY a poza tym dziecko w brzuchu lubi igraszki mamusi hihi
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: plus finanse, w kraju gdzie oferuje się 3700 na rękę dzieci nie będzie xD Tak czy inaczej za 9 lat będzie 12 milionów Polek po 40 i Polska przestanie produkować dzieci, rząd aby ratować budżet zrobi z tego kraju Indo-Afrykę, ciekawe czasy przed nami :)
  • Odpowiedz
@piotr_p0lak: doświadczenia są różne, ale od większości kobiet słyszałem, że wolą już tego faceta, bo on chociaż stara się, nawet jak ma gorszy humor. Natomiast ich żeńskie odpowiedniki są nieczułe i okrutne. Podobnie jest w sumie u lekarzy lub w pracy.
  • Odpowiedz
@Seraficzna2: można powiedzieć, że statystyka lokalna. Jestem już w tym wieku, że większość mojego otoczenia ma dzieci i jeszcze nigdy nie spotkałam kogoś, kto by żałował. Jasne, jest ciężko czasami, lubimy sobie ponarzekać, ale w ostatecznym rozrachunku zawsze jesteśmy zgodni - posiadanie dzieci to cudowne przeżycie warte swojej ceny i nikt nie żałuje, że się na nie zddcydował.
  • Odpowiedz