Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #randkujzwykopem #blackpill #redpill

Jak to jest, że obiektywnie typy 5-6/10 dają radę wyrywać dużo ładniejsze dziewczyny. Ja to widzę nagminnie na mieście, ale ostatnio to nawet moja znajoma, która się całkiem niedawno rozstała z chłopakiem, to właśnie poznała chyba najbrzydszego faceta, jakiego miała. Nie wiadomo, czy coś z tego będzie, ale jak na początku totalnie nie brała go pod uwagę, bo miała że jej się nie podoba, to teraz takie fifty-fifty. No fakt, ona nie umie być sama, ale jakoś inne laski chyba mają podobnie.
Ja wiem, że wiele facetów, to takie wlazidupki, że będą spermić, aż wyproszą w końcu tą swoją kobietę. Pytanie, co mają z tego te laski. Tylko nie mówcie, że kasę, bo w tym przypadku, to tego nawet nie ma.

Czy może jest jakiś deficyt przystojnych facetów i laski biorą, co popadnie? Bo dosłownie mało znam dziewczyn, które miałyby obiektywnie przystojnego faceta, podczas gdy one są serio czasami bardzo ładne (i nie, nie chodzi o makijaż).
Przez przystojnego faceta, mam na myśli, coś jak na zdjęciu. To, jest takie 8+/10.
LadnyChlopczyk - #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebies...

źródło: IMG_7719

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LadnyChlopczyk: Smród z P---Y zniewolił, wygubił, posłał na zatracenie miliardy nieszczęsnych dusz! Wznieś modły do miłosiernego Boga Najwyższego, a ocali Cię przed śmierdzącymi, obrzydliwymi, obślizgłymi, śluzowatymi POCHWAMI kobiet, które to stworzył, na naszą zgubę, Złowrogi Demiurg.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: No dobra, może jesteś przystojny. No, ale jednak, co lasce z pewności siebie, jak potem musi ciągnąć ulancowi owłosionego fleta i widzi jego benzon. Takich przykładów znam dużo.
Btw, pokaż jakąś przykładową z tych dziewczyn.
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: bo jest jeszcze coś takiego jak chemia. Czasem ktoś może być naa zdjęciu 5/10 ale na żywo ma sposób mówienia, energię, gesty i pewność siebie, które dużo zmieniają. A ktoś inny może wyglądać jak model ale po pięciu minutach rozmowy człowiek czuje tylko zmęczenie
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: nie jestem ulancem xD dobra dwie ostatnie, jedna zwiazek prawie rok. Mulatka młodsza o 12 lat. Ale zrezygnowałem przez jej problemy natury emocjonalnej. Ostatnia gwiazda, 10/10. Koledzy mówili że oni nie mieliby śmiałości zagadać nawet. Tu odpuściłem bo dziewczyna szuka wygodnego życia i kasy a ja nie będę żyć z kimś takim. Zdjęć wrzucać nie będę.
  • Odpowiedz
@ssas78487: Nie jestem przekonany co do tego argumentu. Niejednokrotnie się już z nim spotkałem, słyszałem już wiele kobiet mówiących, że często patrzą na atrakcyjność inaczej. Że to faceci myślą bardzo prostolinijnie na tej płaszczyźnie, a dla nich liczy się często sposób bycia, chemia, synergia, charakter. To w jaki sposób mówi, jaką energię ma. Czy posiada ciekawe zainteresowania, hobby. Nawet niejednokrotnie słyszałem opinie, że faceci z którymi te kobiety są nawet
  • Odpowiedz
@TytusBytus: @TytusBytus: można powiedzieć, że wygląd ma kluczowe znaczenie w apkach, ale też że w realu atrakcyjność potrafi mocno urosnąć albo spaść, kiedy kogoś poznajesz. To się nie wyklucza. Ale tak, apki randkowe są bardzo słabym środowiskiem do sprawdzania chemii i w ogóle poznawania ludzi (wg mnie), bo redukują ludzi do zdjęcia, wieku i paru zdań opisu
  • Odpowiedz
@TytusBytus: Na aplikacjach wygląd jest najważniejszy. Chociaż też zależy, czy Tinder, czy Badoo (na tym drugi próg wejścia jest nizszy).
Mnie się wydaje, że albo jest deficyt atrakcyjnych facetów, albo teraz mało kto podbija na żywo, albo gdzieś w sieci (pomijając aplikację randkowe), przez co byle random ma duże szanse, bo konkurencji nie ma. Inna sprawa, że duży krąg znajomych oraz jakiekolwiek wyjścia do ludzi - znacząco zwiększają szanse. Wtedy
  • Odpowiedz
@ssas78487: Okej, ale skąd miałoby się brać takie rozróżnienie? Jakoś nie przekonuje mnie argument o słabym środowisku, bo to jest równie dobre środowisko jak każde inne. To nie jest tak, że jak dasz komuś like to wysyłasz jakieś zobowiązanie. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, aby zacząć z kimś pisać, poznawać się. Jeśli ktoś nie lubi pisać to mozna przejść na komunikatory głosowe. TeamSpeak, discord, messenger, WhatsApp, obojętnie. Albo i
  • Odpowiedz
@TytusBytus: ja się bardziej szczegółowo nie wypowiem, bo po prostu nie poznawałam nigdy ludzi w ten sposób, mam swój pogląd na te aplikacje ale jak jest w praktyce?? Może tak jak piszesz
  • Odpowiedz
@ssas78487: Ja też nie wiem jak jest naprawdę, ja mogę tylko powiedzieć, jak to wygląda z mojej perspektywy, jakie ja miałem doświadczenia i jakie są moje wnioski z nich. Ale obiektywnie patrząc nie muszą być one słuszne ani poprawne. Dlatego często lubię je konfrontować z innymi ludźmi. Natomiast ten temat mam wrażenie że jest wyjątkowo wrażliwy, bo większość ludzi nie chce go w ogóle poruszać, a ci którzy poruszają, na
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk: @TytusBytus @ssas78487 Ale wy kumacie, że to zjawisko istnieje właściwie tylko między ludźmi poznającymi się IRL, nie? Jest takie zjawisko w psychologii jak efekt ekspozycji a które mówi, że im dłużej obcujemy z daną osobą tym bardziej atrakcyjna się nam wydaje.

Wady i zalety mają się do tego, że te pierwsze w krótkim terminie zawsze dominują, natomiast w długim to zalety potrafią przyćmić wady. To dlatego ludzie
  • Odpowiedz
ak to jest, że obiektywnie typy 5-6/10 dają radę wyrywać dużo ładniejsze dziewczyny.

@LadnyChlopczyk: Normalnie. Nie potraficie zrozumieć, że pewna grupa ludzi tudzież kobiet nie podochodzi do związków w taki sposób jak mówią o tym redpill, blackpill albo inne religie dla przegrywów. Przede wszystkim musisz skończyć z tym dziwnym myśleniem w którym oceniasz kogoś 5-6/10 pisaniem o jakichś deficytach przystojnych mężczyzn oraz innych pierdołach głoszonych w internecie głównie przez ludzi
  • Odpowiedz
bo jest jeszcze coś takiego jak chemia.

@ssas78487: Tak, ale do przeciętnego przegrywa to nie dociera. Bo dla nich żeby mieć kobietę nawet ładniejszą niż sam jesteś (chociaż w ogóle co to znaczy) musisz mieć status a przynajmniej być giga chadem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A jak się ich zapytasz czy próbowali zagadać w sumie do takiej to ci powiedzą, że nie bo po co skoro
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Idąc twoim tokiem myślenia, to jedyną szansą na związek jest sytuacja, gdy uda Ci się z kimś poznać jeszcze w szkole/na studiach, ewentualnie gdy masz grupę stałych znajomych, z którymi możesz spędzać czas w miarę regularnie. A jeśli Ci się to nie udało, to jesteś skazany na nieuchronną porażkę. Bo w przypadku podbijania do nieznajomych osób, na ulicy, w klubie, barze, sklepie czy gdziekolwiek, ten efekt nie zadziała.

No
  • Odpowiedz
@Cztero0404: To może wyjaśnij ten temat? Wiesz, że jeśli chcesz obalić jakąś teorię, jaka by ona nie była, to musisz mieć do tego uzasadnienie, argumenty? Podważanie czyichś poglądów w tak prostacki sposób "nie masz racji bo nie i koniec" niestety nie działa, to nie przedszkole.

A co do podbijania - ja widzę kilka opcji. Bo ewidentnie nie masz absolutnie żadnej świadomości o czym mówisz. Urodziłeś się w pierwszej połowie lat
  • Odpowiedz
To może wyjaśnij ten temat? Wiesz, że jeśli chcesz obalić jakąś teorię, jaka by ona nie była, to musisz mieć do tego uzasadnienie, argumenty? Podważanie czyichś poglądów w tak prostacki sposób "nie masz racji bo nie i koniec" niestety nie działa, to nie przedszkole.

@TytusBytus: Daj mi spokój człowiek, nic nie muszę i przestań pajacować. Nie chce mi się tłumaczyć po raz enty tego samego, czegoś o czym pisałem już
  • Odpowiedz