Aktywne Wpisy

Kasahara +323
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
Salido +321
Minął 13. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
50 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
54 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
50 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
54 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-4
Pobierz

Jak to jest, że obiektywnie typy 5-6/10 dają radę wyrywać dużo ładniejsze dziewczyny. Ja to widzę nagminnie na mieście, ale ostatnio to nawet moja znajoma, która się całkiem niedawno rozstała z chłopakiem, to właśnie poznała chyba najbrzydszego faceta, jakiego miała. Nie wiadomo, czy coś z tego będzie, ale jak na początku totalnie nie brała go pod uwagę, bo miała że jej się nie podoba, to teraz takie fifty-fifty. No fakt, ona nie umie być sama, ale jakoś inne laski chyba mają podobnie.
Ja wiem, że wiele facetów, to takie wlazidupki, że będą spermić, aż wyproszą w końcu tą swoją kobietę. Pytanie, co mają z tego te laski. Tylko nie mówcie, że kasę, bo w tym przypadku, to tego nawet nie ma.
Czy może jest jakiś deficyt przystojnych facetów i laski biorą, co popadnie? Bo dosłownie mało znam dziewczyn, które miałyby obiektywnie przystojnego faceta, podczas gdy one są serio czasami bardzo ładne (i nie, nie chodzi o makijaż).
Przez przystojnego faceta, mam na myśli, coś jak na zdjęciu. To, jest takie 8+/10.
źródło: IMG_7719
PobierzBtw, pokaż jakąś przykładową z tych dziewczyn.
Mnie się wydaje, że albo jest deficyt atrakcyjnych facetów, albo teraz mało kto podbija na żywo, albo gdzieś w sieci (pomijając aplikację randkowe), przez co byle random ma duże szanse, bo konkurencji nie ma. Inna sprawa, że duży krąg znajomych oraz jakiekolwiek wyjścia do ludzi - znacząco zwiększają szanse. Wtedy
@LadnyChlopczyk: jak nie ma kasy to beciak może świadczyć całą gamę innych, fizycznych usług, a jego minimalna/średnia krajowa do przewalenia też piechotą nie chodzi.
Wady i zalety mają się do tego, że te pierwsze w krótkim terminie zawsze dominują, natomiast w długim to zalety potrafią przyćmić wady. To dlatego ludzie
@LadnyChlopczyk: Normalnie. Nie potraficie zrozumieć, że pewna grupa ludzi tudzież kobiet nie podochodzi do związków w taki sposób jak mówią o tym redpill, blackpill albo inne religie dla przegrywów. Przede wszystkim musisz skończyć z tym dziwnym myśleniem w którym oceniasz kogoś 5-6/10 pisaniem o jakichś deficytach przystojnych mężczyzn oraz innych pierdołach głoszonych w internecie głównie przez ludzi
@ssas78487: Tak, ale do przeciętnego przegrywa to nie dociera. Bo dla nich żeby mieć kobietę nawet ładniejszą niż sam jesteś (chociaż w ogóle co to znaczy) musisz mieć status a przynajmniej być giga chadem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A jak się ich zapytasz czy próbowali zagadać w sumie do takiej to ci powiedzą, że nie bo po co skoro
No
A co do podbijania - ja widzę kilka opcji. Bo ewidentnie nie masz absolutnie żadnej świadomości o czym mówisz. Urodziłeś się w pierwszej połowie lat
@TytusBytus: Daj mi spokój człowiek, nic nie muszę i przestań pajacować. Nie chce mi się tłumaczyć po raz enty tego samego, czegoś o czym pisałem już