Wpis z mikrobloga

Wracałem wczoraj #bolt z przystankiem. Ja wysiadłem pierwszy, a kuzynka wysiadła druga. Przypadkiem zaznaczyłem płatność gotówką ale dogadaliśmy się z kierowcą, że puścimy mu blika. Dostaje zaraz od niej telefon, że puścił kierowcy blika ale coś nie dochodzi i czy ja bym mógł mu puścić. Puściłem ale dzwoni za 3 minuty, że mu nie doszedł, napisała mi, że robi się bardzo niezręcznie. Mówię dziwne ale oboje płaciliśmy z revoluta i pomyślałem, że coś się z revolutem może popsuło więc szybko zadzwoniłem do ziomka jeszcze jednego, podałem numer, puścił blik i kierowca powiedział, że doszło. Teraz patrzę i te wszystkie bliki normalnie mu podochodziły od razu xD Wczoraj nie chciało mi się robić dymu, ani trzymać jej w tym #taxi w tak niezręcznej sytuacji ale dzisiaj to co innego. Pytanie tylko czy ja mogę coś udowodnić jeśli rozliczanie było gotówką?

#prawo #pytanie #kiciochpyta #oszukujo
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wezsepigulke: na policję o 40 zł mam iść? Oni o 4000 zł by nic nie zrobili xD

Czyli bolciarz najpierw mnie wydymał na 40 zł i to paskudnie wykorzystując sytuację, że został sam z wystraszoną laską w taxi, a później wielkie korpo zlało sprawę, fantastycznie xD Oczywiście "dział wsparcia" to użeranie się z agentami AI xD
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk: chłopie nie kontaktowałeś sie z kierowcą i odrazu piszesz ze napewno cie oszukał. Miałem sytuacje że blik dochodził po 30min, wiec najpierw kontaktuj sie z kierowcą i dopiero jak nie bedzie chcial oddać to idziesz na policje i tyle w temacie.
  • Odpowiedz