Wpis z mikrobloga

kurde mam taką rozkmine... nie zarabiam szczególnie dobrze (mniej niż średnia krajowa) - a mam wrażenie że wszystko co e życiu potrzebowałem i dało się to kupić to już kupiłem. W sensie wiwdomo, coś tam się znajdzie jeszcze, ale z takich basic rzeczy wszystko mam. Nawet nie mam czasu tego wszystkiego wykorzystać.

#chwalesie #gownowpis #wygryw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niezawysoki:

wszystko co e życiu potrzebowałem i dało się to kupić to już kupiłem

Jedzenie i srajtaśmę?
Hobby sobie znajdź, pieniądze są po to, żeby je wydawać na rzeczy NIEPOTRZEBNE, które dają frajdę.
  • Odpowiedz
  • 0
@krulkartonu: No właśnie, sęk w tym że wydaje właśnie na rzeczy niepotrzebne, które mają mi dać frajdę i dają na krótko albo nawet ich jeszcze nie użyłem xd Hobby ssukam, dlatego właśnie te bzdurne zakupy
  • Odpowiedz
  • 0
@krulkartonu: nie wiem jakie to miałoby być hobby, na które miałoby mi nie starczyć kasy. Z resztą kasa to najmniejszy problem bo ją mogę bardzo łatwo po prostu zarobic, gdybym jej potrzebował.
  • Odpowiedz
  • 0
@krulkartonu: No tak, ale mówię o hobby, które mogłoby mnie zainteresowac. Przykładowo moja pasja do wędkarstwa skończyła się w jeden dzień, kiedy będąc gowniakiem kilka godzin siedziałem na kładce żeby złowić jedną małą plotke, która z resztą dziadek kazał wyrzucić z powrotem. Ale to z 10 lat miałem. Może jeszcze akurat wędkarstwem się kiedyś zainteresuje, ale na pewno nie w takim zakresie jak napisałeś.
  • Odpowiedz