Wpis z mikrobloga

@Dragnipurake: Śmieszna u Areczka jest ta obsesja na punkcie "branżuni". Gry które ocenia pozytywnie podsumowuje tym, że niszczą, plują i r-----------ą wszystkie gry AAA za 400zł. Gry które dla niego są dobre nie są dobre bo tak go wciągnęły, albo dlatego bo tak się dobrze przy nich bawił, ale dlatego są dobre bo "niszczą branżę AAA".
Thadeusss77 - @Dragnipurake: Śmieszna u Areczka jest ta obsesja na punkcie "branżuni"...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
takie osoby wzbudzają we mnie politowanie, bo często mają więcej godzin w tych "wydmuszkach" niż genialnych grach jak BG3

@Gorniti: W punkt, bo akurat Areczek ma ponad 2x więcej czasu wbitego w znienawidzonym przez niego Veilguardzie niż w BG3 XDDDDD
Thadeusss77 - >takie osoby wzbudzają we mnie politowanie, bo często mają więcej godzi...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Dragnipurake: Mnie to zawsze dziwiło te nie przechodzenie gier ludzi którzy tak bardzo krzyczą o umierającym gamingu i tym jak niektóre gry są środkowym palcem dla branży. No spoko chcesz robić z-----e recenzje gier nie przechodząc ich twoja sprawa ale czemu ty potem i tak tych gier nie kończysz? Ekspedycja czy Baldur były dla Kiszuli i Arka grami idealna, genialnymi 10/10 w najczystszej postaci a potem przebiegli je po łebkach
  • Odpowiedz
@Arameyy: sam z ciekawości sprawdzałem jak ktoś kiedyś postował tę recka areczka i podobnie, pierwsze przejście gry to po plus minus 40h wchodziłem w akt 2, ze wszystkimi towarzyszami. 40h miałem w akcie 3 w moim ostatnim playthrough, ale to już znając grę i dialogi na pamięć i na złej ścieżce, więc z okrojonym kontentem
  • Odpowiedz
@Dragnipurake: Taka opinia po 23h xD Przecież chłop nawet 1 aktu nie skończył. Mi pierwsze podejście zajęło 80 albo 90h, ofc nie jestem ludologiem grającym w gry z solucją odpaloną na drugiem monitorze, więc pominąłem trochę contentu.
  • Odpowiedz
W punkt, bo akurat Areczek ma ponad 2x więcej czasu wbitego w znienawidzonym przez niego Veilguardzie niż w BG3 XDDDDD

@Thadeusss77: jak to nie jest dowód że oni się żywią jadem i nienawidzeniem gier to nie wiem co nim jest
  • Odpowiedz
@Dragnipurake: Ja mam jakieś 60h w GB3 a tylko raz doszedłem do aktu 3, za to z dziesięć razy powtarzałem akt 1. Moim zdaniem akty 2 i 3 są słabe ale sama gra jest bardzo dobra i osobiście wolałbym by zamknęli historie na tym pierwszym akcie (oczywiście z innym pasującym MQ i może delikatnie większą mapą) ale wydali grę rok po EA.
  • Odpowiedz