Wpis z mikrobloga

W obozach koncentracyjnych niema nic niezwykłego.
Nie mogę słuchać sugerowania że to co się wydarzyło podczas WW2 było następstwem tego co niemiecki naród ma w kulturze/genach a polacy tacy biedni, niewinni a jedyna różnica między polakami a niemcami jest taka że ci drudzy są zdecydowanie lepsi w samoorganizacji.
Ta sama stara k*rwa ze screnshota będzie ,,och och jacy straszni ci niemcy byli'' gdzie dodatkowy plus jest dla niemców za to że większość o niczym nie wiedziała.
#ukraina #wojna #bekazprawakow #polskieonuce #niemcy
DziobakPepe - W obozach koncentracyjnych niema nic niezwykłego.
Nie mogę słuchać suge...

źródło: obraz_2026-05-17_130919883

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DziobakPepe:

Po Smoleńsku też było całkiem sporo wpisów w rodzaju ,,karma dopadła Kaczyńskiego'' albo ,,z tego samolotu szkoda mi tylko stewardess''. Nawet zdarzały się dzbany, które tą katastrofę dosłownie świętowały.

Podczas covidu nawet tutaj latały wpisy ludzi głoszących, że wcale im nie szkoda umierającego pokolenia boomerów.

Także to nie jest tak, że tylko skrajne prawaki cieszą się ze śmierci nielubianych ludzi. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@DziobakPepe: wydaje mi się ciągle, że to są te boty z r0sji. Gdzie specjalnie mixują polskie imiona i nazwiska + dodają flagę Polski tak aby to jeszcze bardziej legitymizować. Po prostu socjal media z tym nie walczą a powinny.
  • Odpowiedz
@abandon:

Także to nie jest tak, że tylko skrajne prawaki cieszą się ze śmierci nielubianych ludzi. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ależ absolutnie tak nie jest. Skoro wy macie podejście, jakie macie, to my nie będziemy nadstawiać drugiego policzka - w Jezuska mało kto u nas wierzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Podczas covidu nawet tutaj latały wpisy ludzi głoszących, że wcale im nie szkoda umierającego pokolenia boomerów.

@abandon: Jeżeli ktoś na wieść o śmierci jakiejś babci pisał, że aż mu się nastrój poprawił to taki sam debil.
  • Odpowiedz

@abandon A to spoko, nie ma tematu
(
  • Odpowiedz
część pewnie boty ale większość to nasi debile

@Skorvez_957_: bo to działa tak, że najpierw wchodzą boty. One wrzucają takie głupoty 24h/7. Po wielu latach takiej naparzanki część ludzi ulega temu co jest normalne bo tak działa propaganda. To jest tak naprawdę wina socjal mediów, że na takie coś pozwalają. I trzeba z tym jakoś walczyć. Na pewno to powoli wchodzi w społeczeństwo.
  • Odpowiedz
@DziobakPepe: Zauważcie że często te konta mają bardzo podobne mechanizmy. Musi być koniecznie flaga Polski, jak wejdziesz na konto to coś tam o patriotyzmie i cała tablica zasrana jest jeżdżeniem po Ukraińcach lub chwaleniem Rosji. To muszą być boty albo jakieś konta opłacane przez ruską propagandę. Na pewno są też zwykli Polacy którzy mają negatywny stosunek do Ukrainy, ale wygląda na to że największy szum robi rosyjska propaganda w mediach
  • Odpowiedz
  • 0
@DziobakPepe: Nie chce brać jej w obronę ale ma tą małą flagę w profilowym jak bot. Także może ta konkretną osoba nie istnieje.

*Z twoim postem się zgadzam
  • Odpowiedz
Skoro wy macie podejście, jakie macie, to my nie będziemy nadstawiać drugiego policzka - w Jezuska mało kto u nas wierzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kotouak:

Ale ja nie przepadam za braunistami.

Co najwyżej możesz mnie wyzywać od jakichś symetrystów. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz