Wpis z mikrobloga

Wszystkim którzy twierdzą, że " Ukraina nie ma za co nam dziękować", przypominam, że gdyby nie Polska to Ukrainy już by nie było ¯\(ツ)/¯ #ukraina
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 124
@duzy240: dziękowali wielokrotnie gdzie ja osobiście tego w ogóle nie potrzebuję- wystarczą mi codzienne informacje o niszczeniu rosyjskich rafinerii. Jest to milion razy lepsze.
  • Odpowiedz
@duzy240: nie sądzę, że ukraina nie ma za co nam dziękować bo polska, nawet z pisdzielcami u władzy (oni postępowali sensownie przez to, że prawactwo to podnóżki panów z USA), postąpiła świetnie od pierwszych minut wojny - zarówno przyjmując uchodźców, oddając ogromne ilości sprzętu jak i będąc głównym hubem pomocy militarnej z całego świata.
Ale nie sądzę, by ukrańcy w zamian musieli dawać punkty polsce w konkursie piosenki. Widać tutaj
  • Odpowiedz
@duzy240: moje osobiste odczucie jest takie, że nie musi nam za nic dziękować i skończmy się bawić w przyjaźń między narodami, Ukraińcy wykrwawiają ruskich na swoim terenie, swoimi rękami, przy okazji r------------c sobie również demografię z naszym wsparciem finansowym, dwie pieczenie na jednym ogniu, oczywiście można dyskutować czy niektóre formy wsparcia tych którzy uciekli są zasadne, natomiast każde wsparcie dzięki któremu rośnie góra trupów jest dobre akuratne i sprawiedliwe dD
  • Odpowiedz
Wszystkim którzy twierdzą, że " Ukraina nie ma za co nam dziękować", przypominam, że gdyby nie Polska to Ukrainy już by nie było ¯\(ツ)/¯

@duzy240: A wówczas i Polski by już nie było, bo co by powstrzymało ruskich?
  • Odpowiedz
a ja oczekuje przyjaznych gestów a nie zachowywania się jak fiu*y

@duzy240: ekshumacje na Wolyniu już jakis czas ida pelna para, beda tez nam pomagac przy dronach z safe. Jak nie chcesz widziec to nie będziesz widzial, skoro karmisz sie tylko przyglupimi wysrywami konfiarzy. Jesteś sfrustrowany
  • Odpowiedz