Wpis z mikrobloga

• 3
@Pomorski_Wilk: Ja wiem najlepiej co sobą reprezentuje. Tobie się tylko wydaje, że wiesz ale ty nie wiesz nic i nawet nic to jest dla ciebie za dużo. Dobrze wiesz, że zazdrościsz mi mojej siły i charakteru… zresztą jak tutaj wielu. Z tym boxdelem to trochę inaczej było, ale mi już te walki są obojętne. Znowu mi się zaczęło w życiu układać więc jak to będzie to będzie jak nie to
  • Odpowiedz
  • 1
@JanPancerzII: Idealna manipulacja stawiająca mnie w złym świetle. Wycięta scena z przed i scena z po. Na szczęście ja dysponuje wszystkimi materiałami mojej twórczości (pobrałem z patorabanu) na szczęście ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@boolProptestingCheatsEnabledtrue: Słuchaj. To, że jemu zaufałem to tylko kolejne doświadczenie, które zdobyłem. Swoje przemyślenia na ten temat mam, a życie ma to do siebie, że jest przewrotne. Nie wiadomo co będzie jutro, za miesiąc czy tam za rok. Przypominam, że w 2018 roku wróżyli mi więzienie lub śmierć z przechlania. Jedno jest pewne. Ostatni czas dużo mi uświadomił i czy będzie ta walka czy nie i tak będę miał moje
  • Odpowiedz
@Rafatus69: ja tam szanuje za wkład w dorobek polskiego patostreamingu, nie wiem co się część tagu tak sadzi do ciebie

ale jak nie zamierzasz robić dymów czy brać udziału we frikach tylko tutaj szukać atencji to wyginaj, co to k---a jest za wpis? to nie fejsbuk czy instagram
  • Odpowiedz
  • 0
@Sinti Sadzą się do mnie, bo to nie skończyło się tak jak oni chcieli. Czyli więzieniem lub moją śmiercią. Skończyło się tak, że pokazałem charakter i powstałem jak złoty Feniks z popiołów. Zwykła zawiść ludzka. Słuchaj ja chcę iść do freaków i zrobić dobrą robotę. O nałogach tam rozmawiać nie będziemy. Pojawiły się pewne problemy techniczne, których tak łatwo nie odpuszczę. Ja na codzień mieszkam w Norymberdze w Niemczech. Mam ograniczoną
  • Odpowiedz
  • 1
@etepetete: No mieszkam dalej tutaj w Niemczech w Norymberdze. Pracuję w niemieckiej firmie, mam umowę na stałe poukładałem sobie tutaj życie, dobrze jest ale i tak chcę przeżyć freakfighterską przygodę życia. Walczyłbym już w styczniu, ale popełniłem kilka błędów technicznych. No fakt wynikło to z jednej z moich wad jaką jest pazerność. Jedno jest pewne. Jeszcze nie wszystko jest w stracone, a kartę z królową M mam w rękawie (
  • Odpowiedz
Słuchaj ja chcę iść do freaków i zrobić dobrą robotę. O nałogach tam rozmawiać nie będziemy.

@Rafatus69: czy ja dobrze rozumiem że chcesz zrobić "sportową waleczkę z szacunkiem do przeciwnika"? ()
  • Odpowiedz