Przyglup sie przecpal i pretensje ze nie skakali kolo niego w szpitalu xd Pajacu bys zaplacil z wlasnej kieszeni za czas ktory ludzie tam stracili to bys sie zesral. Bym cos wiecej napisal, ale za to juz sa jakies paragrafy.
@Arivederczi: no w sumie racja, chociaż fakt faktem to moja wina trochę jeśli chodzi o to co się stało bo wziąłem za dużo xd ogólnie to było tak że było fajnie a później przestało być fajnie i zrobiło się wręcz gorąco i popełniłem błąd bo wpisałem to w google i było że trzeba natychmiast iść na SOR xd co nie zmienia faktu że ten personel nie powinien tam pracować, ja
@sberatel: ja płacę podatki na tę imprezę, zadaniem lekarza jest leczyć i mieć szacunek do pacjenta niezależnie czy ten naćpał się, miał próbę samobójczą czy ma mandarynki w dupie @Zulf groźnie
@Tozsamosc_prawdziwa: no i dobrze ci tak. Następnym razem nie idź na sor i nie marnuj czasu ludziom tylko połóż się pod płotem i se tam leż. Tam jest miejsce ćpunów
@woocash_0: no w pewnym momencie jak to się zaczęło to z fajnego stanu zamieniło się w brak jakiejkolwiek euforii a mi zaczęło być strasznie gorąco pot to tak że mnie leciał że szok miałem ogromną gorączkę do tego się trząsłem i czułem się dziwnie, ale jak już się przeszedłem w zimną noc i byłem na tym sorze to z w--------a na tych konowałów i ich idiotyczne teksty zapomniałem że jest
@Tozsamosc_prawdziwa: mam nadzieję że jest trolem, jeśli nie to rozumiem dlaczego kibol i sutener jest prezydentem a rząd polski mianował jezusa mityczna postać królem Polski
ja płacę podatki na tę imprezę, zadaniem lekarza jest leczyć i mieć szacunek do pacjenta niezależnie czy ten naćpał się, miał próbę samobójczą czy ma mandarynki w dupie
@Tozsamosc_prawdziwa: Nie różnisz się niczym od leniwych roszczeniowych grubasów, którzy nie mają szacunku dla własnego ciała i zdrowia. Oni też mogą płacić podatki. Idźcie wy wszyscy w c--j i dobrowolnie wypiszczcie się ze składek NFZ, bo normalnych ludzi szlag trafia.
@Tozsamosc_prawdziwa: no wlasnie płacisz przecież podatki, wiec o co tym dziwnym ludziom chodzi. Poziom edukacji u nas w tym zakresie kuleje, masakra, współczuję, bo musiało być ciezko. Ocenianie kogoś bez kontekstu ludzie wiecej empatii. Dlaczego ich tak to boli?
nie masz pojecia jak wyglada zespol serotoninowy po mdma ¯\(ツ)/¯
@lewy313: a to da się w ogole mieć ZS po samym MDMA? Myślałem zawsze, że do tego potrzeba jakiegoś blokera receptorów dodatkowo. IMO gość się po prostu struł za wysoką dawką i dostał gorączki
Przyglup sie przecpal i pretensje ze nie skakali kolo niego w szpitalu xd Pajacu bys zaplacil z wlasnej kieszeni za czas ktory ludzie tam stracili to bys sie zesral. Bym cos wiecej napisal, ale za to juz sa jakies paragrafy.
@Zulf groźnie
@Arivederczi: sytuacja w której w twoim mózgu jest zbyt dużo serotoniny - może być śmiertelny
@Tozsamosc_prawdziwa: Nie różnisz się niczym od leniwych roszczeniowych grubasów, którzy nie mają szacunku dla własnego ciała i zdrowia. Oni też mogą płacić podatki. Idźcie wy wszyscy w c--j i dobrowolnie wypiszczcie się ze składek NFZ, bo normalnych ludzi szlag trafia.
@mvmxks: niestety tym razem tak nie było XD
@lewy313: a to da się w ogole mieć ZS po samym MDMA? Myślałem zawsze, że do tego potrzeba jakiegoś blokera receptorów dodatkowo.
IMO gość się po prostu struł za wysoką dawką i dostał gorączki
Komentarz usunięty przez autora