Wpis z mikrobloga

@Kolekcjoner_dusz: mówią, że on to głupiec, a patrz jak mądrze się wypowiada: "Z więzienia to już żadnego streamu nie będzie" – mówi Magical. Zamiast się dostosować do jego zaleceń to robią mu tylko pod górkę.
  • Odpowiedz
@Morsetoon: ten styl wypowiedzi i interpunkcja wyglądają tak, jakby Marlenka od Rafatusa była jego rzecznikiem prasowym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak jak pisałem, najbardziej boli go brak możliwości zarabiania na upośledzonych widzkach, które w większości są na utrzymaniu mężów i pomocy socjalnej.
  • Odpowiedz
@Morsetoon: Panie prezydencie proszę zadziałać i pojechać po k---y do trójmiasta....
Jak tucznik ruszył się na wybory to ja chodzę do kościoła i słucham tych bzdur co niedzielę. Powiedz tucznik o jakich mediach pisał "twój prezydent" ???
  • Odpowiedz
@LenoV12: "nie jesteś z byle kim i nie osiągnęłaś byle czego tak jak moja mama... ja całą noc nie będę spać".Do technikum tucznik miał wiecznie pod górkę i to pewnie w obie strony, a gdy już tam dotarł, koledzy zgotowali mu taki survival, że sam wielokrotnie wspominał o byciu prześladowanym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak jego poczucie wyższości i to wieczne "nie jesteś z byle
  • Odpowiedz