Wpis z mikrobloga

Możecie mnie nazywać cuckiem do woli, ale na miejscu Lewandowskiego nie zabierałbym 3 kobiet do Arabów. Nawet, jakby to miało uratować ich związek i zakończyć ewentualne romanse z Hiszpanami. Po pierwsze ze względu na traktowanie kobiet w arabskich krajach, po drugie ze względu na ostatnie działania wojenne w tamtym regionie. Samą Ankę jeszcze bym wziął na jego miejscu, ale nie dziewczynki.
#lewandowski #lewandowska
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@youmimicanski: chłopie piłkarze tam mieszkają w spejalnych dzielnicach, maja swoje szkoły dla dzieci, usługi, jak nie będą chcieli to nawet nie będą wiedzieli że mieszkają w arabskim kraju
  • Odpowiedz
ponoć ma ofertę na stole za 100 baniek euro rocznie w Arabii Saudyjskiej.

@youmimicanski: te kraje zdają sobie sprawę że ropa to kwestia jeszcze kilkudziesięciu lat i over, dlatego teraz robią z siebie centra nowoczesnej techniki, kultury i sztuki,
sciągają naukowców, firmy itd
to on będzie mieszkał w warunkach lepszych niż w Europie (jak gdzieś z daleka od amerykańskich baz bo tam Iran wysyła drony ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@thewickerman88: wystarczyło mi 40 lat życia, żeby zaobserwować jak się wewnątrz kraju szyici z sunnitami wzajemnie wytępiali. Już nawet pomijam ingerencje krajów szeroko rozumianego zachodu. Mają ropę, która za życia Lewandowskiego się skończy. Już na pewno za życia jego córek. Jak się influencerzy pchali do UAE w czasie ostatniego konfliktu, to był hejt w stylu "po co się tam pchają". Teraz widzę pamięć złotej rybki.
  • Odpowiedz
Po pierwsze ze względu na traktowanie kobiet w arabskich krajach,

@youmimicanski: bredzisz
Bliscy Lewandowskiego będą traktowani po królewsku niezależnie od płci
  • Odpowiedz
@filozof900: wystarczy, że usa utknie na 10 lat z efektami jak w Afganistanie i prawo szariatu będzie obowiązywało na całym półwyspie. No ale "mariuszkom xd" nie przetłumaczysz, bo oni widzieli szejka w lamborgini na instagramie, a ja mam małe pojęcie o świecie
  • Odpowiedz